Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati tenisač

Borna Ćorić otkrio svoj najveći strah i progovorio o jednoj djevojci koja mu jako nedostaje

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
01.11.2018.
u 11:26

Najskuplja stvar koju si je proslavljeni tenisač do sada priuštio je automobil jer se boji visina i izbjegava letjeti avionom kad god je to moguće.

Dvadesetijednogodišnji tenisač Borna Ćorić Zagreb je početkom godine zamijenio pitoresknom Bordigherom, a tamo je dobio i nove obožavatelje koji mu se srdačno javljaju dok prolazi ulicama tog malenog talijanskog grada.

Slavio se i srebrni pokal što ga je tenisač osvojio na ATP-turniru u Šangaju, a Ćorić kaže kako nije razočaran što je izgubio od svog idola iz djetinjstva – Novaka Đokovića. Trinaesti tenisač na ATP ljestvici za Gloriju je izjavio kako se u Bordigheru preselio zbog odličnog teniskog centra koji slovi kao jedan od najboljih u Europi. Posljednjih 10 mjeseci za njegovu karijeru se brine Ivan Ljubičić koji ga je spojio i sa sadašnjim trenerom za kojeg ima samo riječi hvale. Borna je u tenisu od svoje pete godine, a svoje umijeće pokazao je sa 16 godina kad je postao juniorski prvak US Opena i ušao u reprezentaciju, a još kao „debitant“ je namučio Andyja Murraya, tad trećeg igrača svijeta. Već dogodine je pobjedio Rafaela Nadala i ušao među 100 najboljih na svijetu.

Kaže kako se od tenisača druži jedino sa Splićaninom Matom Delićom, a u slobodno vrijeme druži se sa svojim starim prijateljima sa Savice koji nemaju veze sa sportom. Nedostaje mu mamina kuhinja od kad živi sam, kao i sestra Bruna uz koju je jako vezan. Borna priznaje kako ne želi da mu išta odvlači pažnju od tenisa tako da mu je ljubavni život pao u drugi plan. Ističe da mu materijalno ne znači mnogo – da uživa u malim stvarima poput druženja s prijateljima, dobroj hrani, lijepoj pjesmi omiljenih glazbenika Doris Dragović, Olivera Dragojevića i Petra Graše.

Zapazila ga je njemačka modna kuća „Philipp Plein“ s kojom surađuje i zbog toga je vrlo sretan jer ne voli ići u shopping te većinu vremena kad nije u njihovim odijelima provodi u trenirkama ili trapericama i tenisicama. Već tri godine je ambasador urarske manufakture Hublot – zajedno s Usainom Boltom i Kobeom Bryjantom. Magazin Forbes uvrstio ga je na popis najutjecajnih ljudi mlađih od trideset godina.

Najskuplja stvar koju si je do sad priuštio je dobar auto jer se boji visina i izbjegava letjeti avionom kad god je to moguće. Njegov Audi još nije došao do Bordighere pa mu za izlaske u obližnji Monte Carlo gdje voli otići ne zbog kockarnica nego restorana sa zdravom hranom i klubova, automobil posuđuje Ivan Ljubičić. Najveći porok su mu slastice jer ne puši, ne pije i ne ide u kasne noćne izlaske te je već do ponoći u krevetu. Borna je među djevojkama uvijek bio popularan no nakon Šangaja baza obožavateljica postaje sve veća. Na Instagramu je nakon osvojenog drugog mjesta dobio 15 tisuća novih pratitelja, najviše ženskih. Kaže kako nikad ne bi izašao s nepoznatom djevojkom tako da ne odgovara na poruke s društvenih mreža. Nema „svoj tip“; jednako ga privlače i plavuše i crnke, važna mu je samo – kemija.

Pogledajte parove koji su ostali prijatelji nakon razvoda:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije