Naslovnica Showbiz Estrada

Story glazbena poslastica uz Natali Dizdar 12. svibnja u Lisinskom

Časopis Story u mjesecu proslave svog 16.rođendana priprema veliku glazbeni poslasticu – Natali Dizdar – 15 godina karijere
27. travnja 2018. u 16:42 149 prikaza
natali dizdar
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/5

Velika glazbenica i pjevačica Natali Dizdar iza koje je 15 godina uspješne karijere, ovog proljeća 12.05.2018. u 20 sati, održati će svoj prvi samostalni koncert u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Za glazbene miljenike i vjerne slušatelje istančanog glazbenog ukusa, Natali Dizdar će u društvu svojih prijatelja, suradnika i ovog puta posebnih gostiju, izvesti jednu pravu glazbenu senzaciju.

U proširenom sastavu svog benda i svojih dugogodišnjih suradnika glazbenika, s osvježenim aranžmanima i zanimljivim gostima, održat će koncert koji će obuhvatiti svaki segment impresivne karijere. Lijepa Natali u svom dugogodišnjem radu zauzela je visoko pozicionirano mjesto na glazbenoj sceni u Hrvatskoj i šire, te je u proteklih petnaestak godina postala vlasnica četiri albuma i pregršt glazbenih nagrada.

Mnogobrojni hitovi, poput:  'Ne daj', 'Zamijenit ću te gorim', 'Grijeh', 'Stranac', 'Stop', 'Nećeš me, zar ne' i drugi obilježili su njen glazbeni put, a kontinuirana prisutnost u radijskom eteru i sceni samo je velika potvrda koliko je truda, timskog rada, talenta, znanja i vremena bilo potrebno za dobiti jedno tako veliko povjerenje.

Natali Dizdar | Autor : Marko Lukunic/PIXSELL Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Pozivamo vjernu publiku, prijatelje, glazbene sladokusce, struku, medije, radijske urednike i slušatelje da nam se pridruže tu večer koja će ostati u posebnom sjećanju. Svakako je dobro naglasiti i napomenuti da će se u društvu Natali Dizdar to isto večer na pozornici pridružiti suradnici, prijatelji i glazbenici s kojima Natali surađuje od samoga početka.

Stoga ponosno najavljujemo gostovanje velikih glazbenika, autora, producenta Darka Rundeka, koji je napisao pjesmu za Natali 'Mjesecu je dosadno', 'Coca Mosquito', alfu i omegu popularnih  Jinxa, producenta prva dva albuma, uključujući i ZKM, Dina Šarana, frontmena Letu štuke koji dolazi iz Sarajeva, autora najvećih hitova poput Grijeh, Stranac i Mjesto za jedno, Mjesto za dvoje, te popularni band Mayales.

Kliknite i kupite ulaznicu (na blagajni dvorane V. Lisinskog) i prodajnim mjestima:

ulaznice.hr

eventim.hr

Renault Zoe
100% čista elektrika
Vidio sam budućnost – tiha je i prokleto zabavna

A1 izdvaja za Vas