Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne pjeva im se

Stonesi i David Bowie odbili nastup na zatvaranju Olimpijskih igara

stonesi
Pixsell
15.08.2012.
u 15:45

I dok su se Stonesi izgovorili pripremama jubilarne turneje, Bowie je rekao da više uopće nema namjeru nastupati. Publika ga je uživo na koncertu posljednji put vidjela 2006. godine i od tada glazbenik mirno živi u New Yorku.

Ceremonija zatvaranja Olimpijskih igara, vrijedna 15 milijuna funti, za temu je imala britansku glazbu kao najbolji izvozni proizvod s Otoka, pa su organizatori željeli da zapjevaju legendarni David Bowie i “Rolling Stonesi”.

I dok su se Stonesi izgovorili pripremama jubilarne turneje, Bowie je rekao da više uopće nema namjeru nastupati. Odbio je zahtjeve da se na bilo koji način pojavi na zatvaranju Igara. Publika ga je uživo na koncertu posljednji put vidjela 2006. godine i od tada glazbenik mirno živi u New Yorku.

Ipak, organizatori su, dok je na stadionu bila modna revija s najpoznatijim top modelima “rodom” iz Britanije, na videu prikazali neke od njegovih najvećih transformacija. Istovremeno su Londonom odjekivali zvuci dobro poznatih Bowieovih melodija.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar flegmatik
flegmatik
18:47 15.08.2012.

I Bowie i Stonesi su institucije. Sto bi sudjelovali u toj farsi koja se naziva "Olimpijske igre"?

LI
liliZG
14:26 16.08.2012.

Oni ne nastupaju za 1 funtu, ....ako se ne varam nije bilo ni Adel, .........

AM
Axis Mundi
15:15 16.08.2012.

veličine mogu birati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije