Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Made of Stone'

Stone Roses vraćaju se na scenu s velikim dokumentarcem

Stone Roses
Press Association/PIXSELL
21.03.2013.
u 14:09

Film o karijeri Stone Rosesa imat će premijeru u Manchesteru, a događaj će se satelitski prenositi u britanskim kinima

Dugoočekivani dokumentarni film Shanea Meadowsa \"The Stone Roses: Made of Sone\" o karijeri legendarnog mančesterskog benda premijerno će se prikazati 5. lipnja ove godine. Dvorana u kojoj će se održati premijera još se drži u tajnosti, ali se zna da će događaj biti satelitski prenošen i prikazivan u 100 dvorana širom Velike Britanije. Prijenosa možda bude i za druge zemlje.

Karte za sve predstave bit će u slobodnoj prodaji od 17. travnja, a svi koji se nađu u nekoj od dvorana u kojima se prikazuje film moći će postavljati pitanja režiseru, ili osobno ili putem Twittera.

Besplatne ulaznice dobit će i sretnici usnimljeni na prošlogodišnjim koncertima grupe u Warrington Parr Hallu i Heaton Parku. Fotografije odabranih fanova bit će uskoro objavljene na službenim Facebook i Twitter stranicama filma.

Film kojeg potpisuje Shane Meadows govori o bendu koji je obilježio posljednjih četvrt stoljeća i u njemu će se naći mnoge dosad neobjavljene snimke s koncerata i proba, kao i kadrovi s lanjske tutneje koja je kulminirala s tri nastupa u mančesterskom Heaton Parku ispred 220.000 oduševljenih fanova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije