Naslovnica Showbiz Oscari

Što se sve može naći u bogatoj poklon vrećici na Oscarima

Najvrjednije je luksuzno desetodnevno putovanje u Izrael vrijedno 55.000 dolara, a koje financira izraelsko Ministarstvo turizma koje se nada dovesti holivudske zvijezde u svetu zemlju
28. veljače 2016. u 16:29 2 komentara 2003 prikaza
oscari paralax i list
Foto: Shutterstock

Gubitnici s Oscara neće otići praznih ruku. Kući možda neće ponijeti zlatni kipić, no dobit će zato 'poklon-vrećicu' s darovima vrijednim čak 200.000 dolara.

Tvrtka Distinctive Assets koja je odgovorna za sadržaj vrećice kaže kako su ovogodišnji pokloni zanimljivi i funkcionalni u isto vrijeme te će oduševiti sve one koji imaju novca za priuštiti si sve što žele.

U poklon vrećici nalazi se tako kupon za neograničeno jednogodišnje iznajmljivanje Audija u Silvercaru, tri besplatna noćenja u luksuznom hotelu u Sorrentu u Italiji kao i tri noćenja u hotelu na jezeru Como u Italiji.

Dobit će i personalizirane M&M bombone, set kremi i seruma za njegu kože, donaciju od 10.000 dolara uplaćena za zaštitu životinja u njihovo ime, tri privatna treninga s poznatim fitnes trenerom Jayom Cardiellom.

Najvrjednije je svakako luksuzno desetodnevno putovanje u Izrael vrijedno 55.000 dolara, a koje financira izraelsko Ministarstvo turizma koje se nada dovesti holivudske zvijezde u svetu zemlju. U 'poklon-vrećici' je i putovanje u Japan u trajanju od 15 dana.

Zvijezde će dobiti i skupocjeno vino, srebrnu ogrlicu, bocu votke, sušilo i uređaj za ravnanje kose, vodenu cigaretu te brojne druge stvari. 

>> Otkriveno tko je najplaćenija nominirana glumica za Oscara 

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • Avatar Ironman0105
    Ironman0105:

    Najinteresantniji poklon je izuzet, a bio je besplatni tretman podizanja sisa. Naravno, razlog tome je da su kuverte s poklonima "naslijepo" zaljepljene ispod sjedalica sirom dvorane, pa bi bila poprilicna blamaza da istu nagradu osvoji muskarac.

  • helgin@hogar:

    kako se kaze:vrag se.e na veliku kamaru!