Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila izgledom

Što se događa sa slavnom pjevačicom? Snimljena je u dosad neviđenom izdanju

Foto: profimedia
1/15
23.05.2020.
u 16:45

Pjevačica je uhvaćena u ležernom odlasku po kavu s dečkom Codyjem Simpsonom, no svi su primijetili samo njezin novi izgled zbog kojeg je mnogi nisu ni prepoznali

Američka pjevačica Miley Cyrus novim je izgledom sve ostalila u čudu.

1/1

Naime, pjevačica je uhvaćena u ležernom odlasku po kavu s dečkom Codyjem Simpsonom, no svi su primijetili samo njezin novi izgled zbog kojeg je mnogi nisu ni prepoznali.

Samo prije nekoliko dana snimljena je sa svojom prepoznatljivom dugom kosom koju je tada skupila u punđu.

Međutim, na Instagramu se pohvalila novom, u najmanju ruku čudnom firzurom, a otkrila je i da je za istu zaslužna njezina majka.

Budući da zbog koronavirusa nije mogla otići kod svog osobnog frizera, taj je zadatak povjerila majci, ali nisu svi bili oduševljeni njenim novim izgledom.

Foto: Twitter

Njezina nova kratka plava kosa postala je tema rasprava, a mnogi su joj rekli kako izgleda pomalo neuredno te da nije trebala to napraviti.

"Zašto si je ovo napravila? Volim je više od života, ali zašto?", pisale su obožavateljice po Twitteru.

VIDEO>> Ovo su najtragičnije prometne nesreće u kojima su poginuli poznati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije