Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretjerala

Što se događa s Madonninom stražnjicom? Komentari na ovaj video su brutalni!

Foto: Reuters
1/6
03.01.2019.
u 22:30

Video u kojem se vidi kako njih dvoje pjevaju "Can't Help Falling In Love" - uz veliku podršku publike - objavio je Instagram profil "The Shade Room".

Dok se neki ljudi fokusiraju na svoje novogodišnje odluke - ostali su se odlučili fokusirati na Madonninu stražnjicu.

Naime, glazbena ikona je za Novu godinu nastupala u poznatom njujorškom gay klubu, Stonewall Inn sa svojim sinom Davidom Bandom. Video u kojem se vidi kako njih dvoje pjevaju "Can't Help Falling In Love" - uz veliku podršku publike - objavio je Instagram profil "The Shade Room", inače poznat po razotkrivanju skandala poznatih, a u opisu videa su napisali kako Madonna najvjerojatnije radi čučnjeve.

 

Iako oni nisu direktno spomenuli implantate ili injekcije - implicirali su da se nešto s njom događa, što su mnogi komentatori na Instagramu prihvatili te komentirali između ostalog kako je "išla kod pogrešnog plastičnog kirurga", te da "ima istog doktora kao reperica Nicki Minaj i reality zvijezda Kim Kardashian".

  

Madonnina stražnjica već je punila tabloide 2016. godine kada se, tada 57-godišnja pjevačica, pojavila na Met Gala eventu u haljini brenda Givenchy, koja je otkrivala puno više nego skrivala.  

 

Komentara 9

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
06:49 04.01.2019.

Ne fufica ,ne fufa već fufata fufetina !

SI
sidzim
23:53 03.01.2019.

Kad više nisi u stanju lice zatezati kreneš sa guzicom.

JO
josmalopanestalo
23:17 03.01.2019.

baš je dobro to kaj ima otraga, ne mora pod guzu metati jeftine jastuke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije