Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert u petak

ST!LLNESS u Žednom uhu promovira animiranu 'Terapiju'

'stilness01_nnn_ekr_010212'
' '
28.02.2013.
u 16:39

St!llness je pripremio ugodno druženje uz izložbu originalnih ilustracija basiste Marka Pinjuha, promociju spota i live svirke.

Povodom izlaska dugo očekivanog crtanog filma "Terapija", video broja za istoimenu pjesmu, ST!LLNESS je za petak u klubu Žedno uho pripremio ugodno druženje uz izložbu originalnih ilustracija basiste Marka Pinjuha, promociju spota i live svirke.

Uz ''Terapiju'', drugi singl sa trećeg po redu albuma "S T I . L L N E S S" kojeg je prošle godine izdao Menart, bend će izvesti i pjesme s dosadašnjih albuma.

- ''Terapija'' je vesela pjesmica koja na jedan nevin način želi skinuti negativne stigme sa ljekovitih biljaka. Našli smo se u trenutku vremena i prostora u kojem se darovi prirode nazivaju raznoraznim pogrdnim imenima i proglašava ih se ilegalnima. Mislimo da se na taj način maksimalno moguće odražava ljudsko neznanje koje se manifestira u strahote i tako širi negativne vibracije. Dekriminalizacija nas raduje, ali borba ne prestaje do potpune legalizacije, odnosno povratka stvari u prirodni poredak i normalu. Ovo je mali korak za čovječanstvo no veliki korak u desotonizaciji korisne industrijske i ljekovite biljke marihuane. Ideja za pjesmu nastala je sasvim slučajno, u Zrenjaninu, prilikom kolektivnog uživanja ljekovitih biljaka ST!LLNESSa i prijatelja domaćina. Razvila se prilikom mini probe u garaži pod terapijskim utjecajima nekolicine članova benda. Tada se još nije znalo za utjecaj ljekovitih biljaka na vizije budućeg basiste i ilustratora Marka Pinjuha koje godinama rezultiraju u prekrasne utopijske slike. Čim su one doprle do očiju uže javnosti i ostalih članova benda rodlia se i ideja o spotu. Nakon nekoliko seansi sa animatoricom Stankom Brljević te njenih privatnih terapijskih tretmana na sebi i slikama, izrodio se ovaj prekrasan crtić, primjeren svakoj dobi od 9 do 99. Uživajte! - poručili su jednoglasno članovi benda uoči sutrašnjeg koncerta čije se ulaznice po cijeni od 35 kuna mogu kupiti u Dirty old shopu, Kinu Europa, Rockmarku i Dallas Music Shopu.

>>Hrvatski Telekom vas vodi na koncert Depeche Modea u Beč!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije