Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševili nastupima

Ovo su posljednji finalisti Supertalenta! Pogledajte njihove impresivne nastupe!

supertalent
Foto: Dnevnik.hr
05.06.2016.
u 23:39

Fenomenalni Stjepan u finale je ušao izravno zahvaljujući glasovima publike, dok su plesači iz skupine Brutala u finale prošli odlukom žirija

Saznali smo i tko su posljednji finalisti Supertalenta! Priliku da svoje vještine pokažu u finalnoj emisiji večeras dobili su mali harmonikaš Stjepan Magdić i plesna skupina Brutala.

Fenomenalni Stjepan u finale je ušao izravno zahvaljujući glasovima publike, dok su plesači iz skupine Brutala u finale prošli odlukom žirija. Inače, žiri je o prolasku u finale odlučivao između plesača iz skupine Brutala i Devina Jurja. 

"Stjepane, ti si jednostavno divan, to što ti s tim malim prstićima radiš, što će tek biti za deset godina. Želim ti svu sreću u životu, bravo!" rekao je Stjepanu Mislav, piše Dnevnik.hr. "Jako je lijepo i istovremeno neobično vidjeti dijete koje do te mjere razumije glazbu s devet godina. Neke stvari se ne mogu naučiti, tvoj talent je onaj koji tebe održava na površini i sve nas ostavlja bez daha", dodala je Martina. Danijelu je ponovno oduševio. "Ti si, čovječe, faca!" 

Plesna skupina Brutala večeras se predstavila točkom "Secret". "Tako se to radi! Vi ste takav lijepi, pozitivan primjer suživota grupe, respektirate jedan drugoga i stilove drugih. Jako ste posebni, bravo!" rekao im je Čavajda. Danijela je napravila iznimku i nije dala nikakav komentar na nastup grupe "Brutala". "Bojim se da bih komentarom pokvarila emociju koju ste mi pružili", rekla je. "Mala, malo si sra*a, ali bilo je brutala", poručio im je Mario, a nastupom je bila zadovoljna i Martina. "To je bilo fenomenalno usklađeno, hvala vam", rekla im je, između ostalog, Martina.

>>Novcem od pobjede uredio bih našu kuću

Komentara 1

AO
ante.oreskovic75
09:07 06.06.2016.

Nitko od talentiranih neće sigurno pasti na to da ode među današnje"političare".Za razliku od njih talenti Znadu što rade i to dobro!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije