Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumica oduševljena 2CELLOS-ima

Stjepan Hauser šarmirao Sharon Stone!

sharon stone
Foto: PR FOTO
1/3
14.09.2015.
u 07:43

Naši dečki prvo su nastupili s Andreom Bocellijem, na čiji su poziv i bili posebni gosti ovog eventa, i to pod ravnanjem maestra Zubina Mehte, jednog od najslavnijih dirigenata današnjice, s kojim su odsvirali još jednu stvar

2CELLOS Luka Šulić i Stjepan Hauser sinoć su nastupili na gala priredbi Celebrity Fight Night. Jedan od najelitnijih dobrotvornih događaja, koji se već tradicionalno održava svake godine u Palazzo Vecchio u Firenci, privlači veliki broj utjecajnih i slavnih ljudi.

Naši dečki prvo su nastupili s Andreom Bocellijem, na čiji su poziv i bili posebni gosti ovog eventa, i to pod ravnanjem maestra Zubina Mehte, jednog od najslavnijih dirigenata današnjice, s kojim su odsvirali još jednu stvar. A onda su uslijedile obrade kojima su dečki oduševili sve prisutne!

A oduševljena je bila i glumica Sharon Stone s kojom se Stjepan Hauser družio nakon koncerta: " Imali smo divnu konverzaciju, bila je jako draga i srdačna! Rekla mi je kako već neko vrijeme prati naš rad te da je veliki obožavatelj, što me, naravno, oduševilo!" komentira Stjepan.

Oduševljeni su bili i brojni drugi slavni gosti, primjerice legendarni televizijski voditelj Larry King s kojim su se dečki upoznali.

>>2Cellos krenuli u pohod na Hollywood!

>>Jelena Rozga i Stjepan Hauser ponovno u nježnom zagrljaju

Komentara 11

DU
Deleted user
08:41 14.09.2015.

Pa kad je Jelena Rozga pala na šarm, kako ne bi i Sharon Stone.

HR
Hrvatska3014
14:18 14.09.2015.

Ajmo dečki na Euroviziju! Slijedeće godine nema kočničara Radmana, pa bi mogli nešto organizirati. Vi ste Top Hrvatski Brand!

MA
Majur
09:48 14.09.2015.

Sharon....mmmmm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije