Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REALITY SHOW

Stjepan Božić: Pobrinut ću se da se kandidati ne potuku na Farmi

stjepan božić
Nova TV
14.03.2010.
u 17:36

Uspješni sportaš entuzijastičan je prema novom životnom izazovu, a više od gladi i higijene brine ga kakvi će biti međuljudski odnosi.

Na prvi dan proljeća i boksač Stjepan Božić, s ostalih 13 natjecatelja, ući će na Farmu za što se sportaš već počeo psihički pripremati. - Moji prijatelji u šali kažu da će, s obzirom na neke kandidate, pobjeda biti već i ako samo preživim tri mjeseca s njima - kaže Božić kojemu će najveći izazov biti izdržati toliko dugo s njemu većinom nepoznatim ljudima i s toliko različitih karaktera.

Cijeli šou vidi kao neku vrstu laboratorija, a u tom “ispitivanju” moći će iskoristiti i neke vrline koje krase svakog uspješnog sportaša kao što su strpljivost i samokontrola. - Već znam kako ću reagirati u nekim situacijama, mislim da ću i samog sebe iznenaditi, naravno, u pozitivnom smislu - ističe boksač koji na Farmi neće tolerirati nikakav oblik fizičke agresivnosti. - Što se mene tiče, ove godine nećete gledati tučnjavu kao prethodnih - zaključuje.

Ključne riječi

Komentara 1

SM
smjeskoh
23:24 14.03.2010.

Ulični nasilnik nikako ne može biti \"poznati sportaš\" Ovaj će se za mir moći brinuti jedino ako mu daju dvije gorile da ga čuvaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije