Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blockbusteri 2016.

Stižu novi nastavci filmova ‘X-Men’, ‘Dan neovisnosti’ i 'Samoubilački odred'

Movie Web
Foto: movieweb.com
1/4
04.12.2015.
u 11:10

Pod okriljem iskusnih redatalja, dolaze rezultati visokobudžetnih produkcija

Tri najiščekivanija naslova 2016. godine dobila su najavu. ‘X-Men’, ‘Dan neovisnosti’ i ‘Samoubilački odred’, iz tvornice filmskih studijia Warner Bros. i 20th Century Fox, ugledat će svjetlo dana na ljeto 2016. godine. 

Blockbusteri okupili su slavne hollywoodske glumce, poput Jareda Leta (Samoubilački odred), Jennifer Lawrence (X-Men 2) i Liam Hemswortha (Dan neovisnosti 2). U glumačkim vodama našla se i Cara Delevigne (Samoubilački odred), poznati supermodel.  

'Samoubilački odred'

Novi akcijski film iz radionice DC stripova režira i potpisuje David Ayer (scenarij Brzi i žestoki, 2001.), a glavnu ulogu preuzeo je Jared LetoZaplet filma nije u potpunosti otkriven, ali radi se o tajnom timu tzv. antiheroja. Prije poznati kao 'Task Force X' , zatvoreni antiheroji počinju raditi za američku vladu. U zamjenu za slobodu, slijede njihove zadatke i ulaze u misije visokog rizika. Unutar likova implantirane su i mikro bombe koje vlada može aktivirati. Detalji sadržaja biti će dostupni uskoro.

 

X-Men: Apokalipsa

Redatelj Simon Kinberg prošli mjesec potvrdio je najavu filma u sklopu Comic Con Experience u Sao Paulo, Brazilu. Novi nastavak 'oživio' je  najmoćnijeg Marvelovog mutanta, Apocalypse. Nakon tisućljetnog sna budi se i formira tim snažnih mutanata, uključujući Magneta (Michael Fassbender). Žele pročistiti čovječanstvo i stvoriti Novi svjetski poredak, u kojem će vladati Apocalypse.

Budućnost planete u rukama je Raven (Jennifer Lawrence) i Profesora X (James McAvoy). Oni predvode mlade X-Mene kako bi zaustavili protivnike i spasili čovječanstvo od propasti.

 

Dan neovisnosti 2: Preporod

20 godina nakon događaja u prvom fimu, novi val vanzemaljskih bića stiže na Zemlju. Nakon signala za opasnost poslanog prvim valom, dolazi do očekivanog odgovora četvrte vrste. Zanimljivo je kako u novom nastavku neće glumiti Will Smith.

'Želio sam da radimo i on je bio jednako uzbuđen, ali umorio se raditi nastavke filmova. Istovremeno je snimao i drugi SF film te odbio ovu ponudu.' - rekao je redatelj Roland Emmerich (Godzilla)

 

Pod vodstvom iskusnih redatalja i poznatih glumaca, u novoj godini očekuju nas zanimljivi akcijski filmovi. A koliko će uspjeti osvojiti publiku saznati ćemo sljedeće ljeto.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije