Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITAMO

Stiže prva beba! Hrvatska glumica i srpski glumac slave sretne vijesti

Ivana Horvat Kapičić je trudna
Foto: Instagram
1/4
16.04.2020.
u 16:48

Osim što danas slavi rođendan, glumica Ivana Horvat Kapičić objavila je sretnu vijest.

Lijepa glumica američke adrese Ivana Horvat Kapičić sa svojim suprugom Stefanom Kapičićem očekuje prvo dijete, a sretnu vijest podijelila je nizom fotografija na kojima pozira s trudničkim stomakom. Ispod njih su se zaredale mnogobrojne čestitke i komplimenti budućoj mami koja danas slavi 32. rođendan.

Ona i  deset godina stariji Stefan su se upoznali na snimanju "Zore dubrovačke" prije šest godina, a par se u tajnosti vjenčao u Los Angelesu 2017., a tamo su nastavili graditi i karijeru što je za Stefana bilo i više nego povoljno jer je uspio ostvariti i ulogu u filmu "Deadpool" gdje se pojavio uz Ryana Reynoldsa.

Foto: Instagram screenshot

- Da, vjenčali smo se u Los Angelesu. Veoma smo sretni zbog toga. Ceremonija je bila intimna i lijepa, ali detalje ćemo zadržati za sebe - tada je izjavio Stefan za strane medije.

Ivana je televizijska, filmska i kazališna glumica, a hrvatska javnost imala ju je prilike upoznati u seriji iz 2013. "Zora dubrovačka" gdje je igrala lik Jane Leko, a njezin suprug Stefan je također ostvario ulogu u seriji i pored nje još u Larinom izboru.

Hrvatice u izolaciji pokazale kako izgledaju bez šminke i frizure.

 

Komentara 14

HP
Hrvat pravoslavac
16:55 16.04.2020.

Ode još jedna za turke

Avatar drug Joža
drug Joža
16:59 16.04.2020.

Đed Jovo Kapičić bi bio presrećan - to je onaj šta je otvorio Goli Otok

OR
Orilogorilo
17:10 16.04.2020.

Oficirski unuk i rashodovana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije