Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presretna je

Stiže prinova! Poznata Hrvatica postaje majka u 42. godini

Foto: Josip Regović/Pixsell
1/4
08.02.2020.
u 10:18

Anamarija Brkić koja stoji iza brenda A'Marie presretna je jer će ona i njezin partner postati roditelji malog dječaka.

Naša modna dizajnerica Anamarija Brkić, čiji potpis stoji iza brenda A'Marie, potvrdila je sretnu vijest da je u drugom stanju.

Prije tri mjeseca dizajnerica i njezin partner otkrili su kako će postati roditelji, a tih prvih tjedana 41-godišnja Anamarija se nosila s mučninama koje su bile iscrpljujuće i ometale su joj svakodnevicu, ali sada se već navikla na to.

- Partner me sada još više pazi, i preuzeo je brigu o tekućim obvezama kako bih što bezbolnije prošla kroz sve nelagodne  trenutke trudnoće, čiji broj me prilično iznenadio - izjavila je Anamarija za Story. Iako je trudna zahvaljujući svojim vjernim i  dugogodišnjim suradnicima njezina brend će i dalje redovito na tržište izbacivati nove kolekcije.

-  Tim suradnika koji sa mnom radi već dugi niz godina je sjajno uigran, pa smo posljednja tri mjeseca svi konstantno na vezi i za sada sve sjajno funkcionira. Zaista zaslužuju svaku pohvalu. Nova kolekcija je u radu, i sudeći po viđenome svi završeni  modeli su odlični - rekla je Anamarija Brkić.

Foto: Josip Regović/Pixsell

Otkrila je i kako će roditi sina i kako ona i partner imaju već dva favorita ali još nisu sigurni koje će odabrati. Njezin dizajne obožavaju poznate Hrvatice i odjeću s njezinim potpisom rado nose Iva Radić, Jelena Rozga, Nevena Rendeli, Nataša Janjić i brojne druge.

Kotiga progovorio o Pernaru, a zbog jednog pitanja skoro je napustio studio

Ključne riječi

Komentara 22

DU
Deleted user
12:29 08.02.2020.

Oprostite, ali poznata tko, gdje i po čemu?! Mislim svašta....

RA
Rafael55
12:29 08.02.2020.

Ja mislio Slokovicka

ČS
Čuvaj se senjske ruke
18:42 08.02.2020.

Za ovu stvarno nitko ne zna tko je. Kakve noge. Ima li srama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije