Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DAR OD BOGA'

Stiže beba! Marija Husar Rimac u 46. godini čeka dijete

21.10.2020.
u 17:22

Nekadašnja "Divasica", pjevačica Marija Husar Rimac otkrila je da će početkom 2021. ponovno postati majka.

Zagrebačka pjevačica, svima poznata kao jedna od članica grupa Divas, Marija Husar Rimac (45) čeka bebu sa suprugom Vjekoslavom Rimcem (48). S veseljem iščekuju prinovu u obitelji koja im treba pristići početkom 2021. godine.

- Trudnoća je dar od Boga - rekao je par za Gloriu istaknuvši da se trudnica osjeća dobro i nema prevelikih tegoba. Dakako, prinovi se veseli i njihov šestogodišnji sin Ivan. Ona i suprug Vjekoslav u sretnom su braku od lipnja 2009. godine, a sudbonosno "da, uzimam" izgovorili su u crkvi svetog Petra i Pavla pri Franjevačkom samostanu u Gorici u Livnu.

1/1

Kume su pjevačici bile Nina Badrić i Kristina Renić, a mladoženji je kum bio Neven Jurić. Par je vjenčao fra Anto Radoš, a na ceremoniji je pjevala Marijina sestra Ivana Husar Mlinac. Nakon nekoliko godina izbivanja sa scene te rada isključivo na duhovnoj glazbi, 2016. stigao i m je sin Ivan, a majčinstvo je ispunilo njezin život kako nije mogla ni zamislit.

- Dobili smo jedno malo slatko stvorenje koje je tu ljubav još oplemenilo. Nas dvoje još više učvrstilo. Vjeko je predivan otac … Dogodila nam se nadogradnja, ne znam uopće kako bi to nazvala - izjavila je za InMagazin svojedobno.

Prije nego što je dobila sina, nije krila da želi postati majka.

- Ja sam spremna. Stvarno bih voljela imati djecu, mislim da svaka žena to želi - objasnila je u jednom itnervjuu za Večernji list dodavši da bi htjela imati više djece. - To posebno mnogo znači u nekim teškim situacijama, kad su ti sestra ili brat velika podrška. A sigurno je i zabavnije nego kada si jedinac - rekla nam je.

 

Ključne riječi

Komentara 7

MA
marcellus
17:53 21.10.2020.

Čestitke, moja supruga je našu mlađu također rodila u 46. godini života, predivno, zdravo i vrlo napredno dijete... uživajte

ED
edgar2
17:44 21.10.2020.

Marija i Vjeko, Bog Vas blagoslovio! :-)

Avatar rubinet
rubinet
18:17 21.10.2020.

Lijepo.Čestitam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije