Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brzo na kioske

Štivo koje će svi zavoljeti! Od danas u prodaji novi magazin 
Ekran Specijal

Foto: VL
1/7
05.12.2018.
u 07:00

Raskošni magazin Večernjeg lista na čak 152 stranice donosi ekskluzivne priče o poznatim osobama koje su obilježile godinu.

Od danas je u prodaji novi magazin Večernjeg lista Ekran Specijal. Prvi broj, na raskošne 152 stranice, donosi sve o svijetu slavnih u godini koja je na izmaku. Najbolji i najnagrađivaniji autori Večernjeg lista kreirali su zanimljivo štivo uz koje ćete se opustiti, zabaviti, doznati mnogo toga što dosad niste znali i provesti blagdane poput pravih zvijezda.

Foto: VLm

Tako nam je Miroslav Škoro, prvi put nakon infarkta i ugradnje premosnice, iskreno otkrio koliko mu se život promijenio nakon bolesti i što je sve, na bolesničkoj postelji, shvatio o ljudima oko sebe.

Jadranka Sloković odala je čega se nikada ne bi odrekla i koja je tajna njezine uvijek savršene frizure. Mile Kekin prvi je put ispričao svoju životnu priču i poručio čega Hrvatima najviše nedostaje. Zlatko Dalić našoj je novinarki otkrio kada je kupio prvi dobar automobil te razmišlja li o odlasku s mjesta izbornika.

Foto: VLm

Probali smo izbrojiti i sve nagrade koje je dobio Miro Gavran, ali na kraju nam se samo učinilo da njemu dan traje 48 sati jer inače ne bi stigao toliko pisati. Posebne stranice kreirala je ekipa najvažnijeg lifestyle portala Diva.hr koja je izdvojila sve najvažnije što morate znati o modi, kozmetici i, naravno, darovima.

Najbolji domaći chefovi David Skoko, Ivan Pažanin i Marin Medak otvorili su nam vrata svojih kuhinja i pozvali nas da snimimo delicije koje će se naći na njihovim blagdanskim trpezama. Naravno, odali su nam i svoje male kulinarske tajne.
Prošetali smo se po trgovinama i izabrali idealne ukrase za dom, a nismo propustili ni pitati astrologinju Anđelku Subašić kakva će nam biti iduća godina. Ekran Specijal u prodaji će biti do kraja godine i to za svega 15 kuna. 

Foto: VLm

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije