Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama iza kulisa

Stilist Marko Grubnić otkrio je što se dogodilo s lateks haljinom Maje Šuput: Puklo je, nastojao sam biti smiren

Foto: Instagram
1/9
17.10.2022.
u 11:30

Napravili smo haljinu koja je bila druga Majina koža, brutalno joj je stajala, zadovoljan sam bio jako kako je isticala njezinu figuru, cijelu sam ju namazao uljem za sjaj i onda je čuo iz produkcije kako me zovu i govore o problemu s haljinom, ispričao je Marko.

Prije početka jučerašnjeg Supertalenta članica žirija Maja Šuput objavila je na Instagramu snimke na kojima je pokazala kako se priprema za emisiju te je pokazala ružičastu haljinu od lateksa koju joj je Marko Grubnić pripremio za emisiju. Međutim, kasnije se u emisiji pojavila u drugoj, zelenoj haljini jer je s prethodnom haljinom imala nezgodu, a stilist Grubnić objasnio je na svom Instagramu što se dogodilo.

- Na snimanjima se, ma koliko god je sve do zadnjeg detalja isplanirano i pomno osmišljeno, mogu dogoditi neke nepredviđene situacije. Ova zelena haljina npr. uopće nije trebala biti u ovoj sezoni Supertalenta , bila je rezerva u garderobi za "ne daj Bože", iskustvo me naučilo da uvijek moram imati rezervu, tj. asa u rukavu ako nešto krene po zlu. Jako mi je bila cool roza haljina od pravog lateksa, što znači da se ona NE šiva, već se šavovi lijepe... Napravili smo haljinu koja je bila druga Majina koža, brutalno joj je stajala, zadovoljan sam bio jako kako je isticala njezinu figuru, cijelu sam ju namazao uljem za sjaj... Maja Šuput THE Queen je ušla u studio, reflektori su se upalili, crvena lampica na kameri je zasvijetlila, ja sam zauzeo svoju poziciju u backstageu da vidim Maju na monitoru kako izgleda, i u tom trenu sam čuo produkciju, točnije @sandra_malianus koja viče - "zovite Grubnića, pukla je haljina..." ohhhh NO - mislio sam si, ljepilo je popustilo na šavu, ali u takvim situacijama uvijek nastojim biti smiren, i jesam smiren, jer ja sam pro, situacije se uvijek dešavaju, a ja UVIJEK imam back up, ovaj put je to bila mala zelena, jako efektna haljina koja je taj dan ukrala show, a vama donijela malo vedrine i boje na male ekrane... Uživajte, jer što god da se desilo - SHOW MUST GO ON... - napisao je Marko na Instagramu.

Maja je nezgodu s haljinom doživjela i u "Plesu sa zvijezdama" kada je torta koju je u ruci držala  Ivana Čuljak završila na minijaturnoj haljini Maje Šuput, a za sve je bio kriv Asim Ugljen koji je prepao Maju i došlo je do ove nezgode. 

VIDEO Susret kralja Charlesa s premijerkom Truss postao je viralni hit: Opet si ovdje? Ajme, ajme

Komentara 1

DU
Deleted user
14:09 17.10.2022.

brutalno :) kakva seljacija, ili te gejse koriste preprepre ili brutalno, siromah ima ogranicen vokabular

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije