Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razotkrivanje

Steven Tyler: Probao sam seks s muškarcem, nije mi se svidjelo

steven tyler
pixsell
18.05.2011.
u 08:47

Detalji intrigantne autobiografije slavnog pjevača koja će uskoro izaći na svjetlo dana počeli su curiti u javnost.

Svašta je radio u životu lucidni Steven Tyler, a da ništa ne ostane tajna, pobrinuo se pisanjem svoje opsežne autobiografije koja će se uskoro pojaviti na policama. Da bi zagrijao javnost Steven je otkrio nekoliko detalja svog kaotičnog života u kojem je bilo najviše seksa, droge i rock and rolla. No, probao je Steven i kakav je seks s muškarcima davno u mladosti.

– Gay seks me ne privlači, nisam taj. Probao sam ga, ali mi se nije nešto pretjerano svidio – kaže Tyler dodavši da nikad nije bio u vezi sa ženom koja je u njega imala povjerenja.

– Ni jedna žena nije mi vjerovala. Bio sam dečko s imidžem ludog rokera čiji je performans na pozornici za obožavatelje trebao biti veći od života. Bio sam na vrhu, lud i zločest – priznaje pjevač otkrivši i svoje seksualne fantazije.

– Moj je um ponekad nastran, ali kad je riječ o seksu, tu sam prilično čist – zaključuje glazbenik koji je odrastao na ulicama Bronxa, a u djetinjstvu su ga, kako kaže, nemilosrdno zlostavljali klinci susjedstvu i u školi.

Komentara 1

PR
presidenthr
09:27 18.05.2011.

Nemoral, droge, prostitucija, i još probao sex s muškarcem, ovaj tip je na najboljem putu da postane poćasnim građaninom EU, negine mu nobelova za životna djela, a u Wien-u bi mu opićeni lijevi mogli podignuti i spomenik, šteta samo što nema tamniji ten....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije