Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj burne veze

Stefany Hohnjec prekinula vezu s tenisačem Tomislavom Perićem

Stefany Hohnjec
Pixsell
22.03.2010.
u 22:00

Plavokosa manekenka i bivša gimnastičarka Stefany Hohnjec prekinula je nakon dvije i pol godine vezu s tenisačem Tomislavom Perićem.

Plavokosa manekenka i bivša gimnastičarka Stefany Hohnjec prekinula je nakon dvije i pol godine vezu s tenisačem Tomislavom Perićem. Do prekida burnog odnosa došlo je zbog Tomislavove ljubomore koji se nikako nije mogao pomiriti da njegova cura komunicira s drugim muškarcima piše tjednik Extra.

Kad je bivša Miss sporta sudjelovala na prvom izdanju reality showa "Farma" ostala je neugodno iznenađena kad je njen dečko nije dočekao na izlasku. Navodno su mu zasmetala pretjerana druženja Stefany s boksačem Stipom Drvišem. Svoju je ljubomoru iskazao i kad je Stefany radila kao hostesa u jednom zagrebačkom klubu, nakon kratke prepirke udario ju je pred okupljenim gostima.

Ključne riječi

Komentara 4

RA
razočarani1
23:27 22.03.2010.

a tko je ta cura????

Avatar Azriel
Azriel
08:55 23.03.2010.

čuj ovog, tko je ta cura.... pa buduća nobelovka, kao i 90% onih koji se pojavljuju u našim novinama....

Avatar Svećenik
Svećenik
10:28 23.03.2010.

nije ona komunicirala sa drugim muškarcima:))) ma je ali neverbalno :)))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije