Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Larin izbor

Stefan Kapičić u Laru se zaljubio na prvi pogled

Nikša i Lara
Nova TV
18.10.2011.
u 18:27

Glumac će u seriji utjeloviti uglađenog kriminalca Nikšu koji će odmah baciti oko na lijepu Laru (Doris Pinčić)

Nakon što je napustila dom obitelji Zlatar, u život glavne protagonistice serije "Larin izbor", koju glumi Doris Pinčić, ući će novi muškarac kojeg će utjeloviti glumac Stefan Kapičić. Njegov lik Nikše uglađeni je kriminalac koji je zajedno s Alenom (Mladen Vulić) služio vojsku i koji će se na prvi pogled zaljubiti u Laru. Nakon raznih uplitanja u protuzakonite radnje Nikša se pridružio Legiji stranaca. Zbog kriminalne prošlosti ne smije se vratiti u Beograd pa dolazi u Split kako bi se javio starom prijatelju Alenu. Kapičić je poznat i po ulogama u hollywoodskim hit-serijama poput "Zakona brojeva" i "24", a uskoro ćemo ga gledati u filmu "Big Miracle" u kojem glumi s Drew Barrymore i Tedom Dansonom.

Komentara 1

MI
miami
13:45 22.12.2011.

nije mi jasno zasto su angazirali ovog srbina u larin izbor i zasto svi govore hrvatski ,a jedino on srpski,i zasto nema prijevoda ako već govori srpski,molio bi odgovor,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije