Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI VIDEO URADAK S

Štef Jeršek opjevao ljepote Slavonije

stef (1)
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL
1/5
18.10.2013.
u 15:31

Poznati pjevač slavonskih pjesama Stjepan Jeršek Štef na više je lokacija u Slavoniji i Baranji snimio svoj novi video spot i to za pjesmu „Zapjevat' ću iz sveg glasa“

Poznati pjevač slavonskih pjesama Stjepan Jeršek Štef na više je lokacija u Slavoniji i Baranji snimio svoj novi video spot i to za pjesmu „Zapjevat\' ću iz sveg glasa“ koju je na stihove Miroslava Škore uglazbio Krunoslav Dražić, aranžman su napisali Aleksandar Homoky i Željko Nikolin, a izvedena je ovog rujna na Glazbenom festivalu Slavonije u Požegi.

-Ovim spotom želim pokazati ljepote Slavonije, pa smo snimali u Velikoj pokraj vodenice na rječici Veličanki, zatim na OPG Zlatni lug pokraj Požege gdje je zaprega Igora Delvechija orala na stari način, pekla se rakija sa kazanom, a snimili smo slavonske crne svinje, te divlje svinje koje obitelj Pandžić uzgaja zajedno – kazao nam je Štef dodavši da su još obuhvaćeni Beljski vinogradi, ergela Majške međe u Baranji, grad Osijek te stara Drava pokraj Bilja.

Snimateljski i produucentski dio odradila je ekipa „Paradigme“ iz Osijeka, a do sredine studenog ovaj video uradak će biti predstavljen, te upućen našim tv kućama radi emitiranja.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije