Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška maska

Stavljanje plave boje na Jennifer Lawrence za novi “X-Men” smanjili na 'samo' tri sata

jennifer Lawrence
Foto: Elle Magazine/Twitter
25.05.2014.
u 10:00

– Bilo je scena u kojima mi se činilo da lika s kojim sam u interakciji moram upucati iako to nije pisalo u scenariju. Jednostavno mi se to činilo ispravnim. Bryan bi mi onda rekao “U redu, upucaj ih!”.

U novom filmu “X-Men: Dani buduće prošlosti” koji je stigao u kina kameleonka Raven/Mystique (Jennifer Lawrence) naći će se u konfliktu sa samom sobom. Čezne za time da prigrli svoju mutantsku prirodu, ali boji se što će biti ako to učini. S tim ciljem želi se osvetiti doktoru Bolivaru Trasku (Peter Dinklage) koji radi eksperimente na mutantima. I dok u filmu mrzi njegov lik, u stvarnosti Jennifer obožava Dinklagea.

– Fan sam “Igre prijestolja”. Kad je Peter došao na set, istrčala sam iz svoje prikolice i zagrlila ga. Razgovarala sam s njim potpuno zanemarivši da sam obojena u kostim plave gušterice – smije se Jennifer, sretna što u novom nastavku ZF franšize šminku kojom joj je obojeno cijelo tijelo lakše podnosi.

– Sa svakim filmom sve lakše podnosim tu tešku masku. Šminkanje smo smanjili na samo tri sata, hvala Bogu! Uz to, šminkeri koriste novu boju koja je puno blaža za kožu – ističe 23-godišnja oskarovka. Na setu je, uz Dinklagea, bilo još glumičinih idola, primjerice redatelj Bryan Singer koji je Jennifer dopuštao da tijekom snimanja mijenja scenarij.

– Bilo je scena u kojima mi se činilo da lika s kojim sam u interakciji moram upucati iako to nije pisalo u scenariju. Jednostavno mi se to činilo ispravnim. Bryan bi mi onda rekao “U redu, upucaj ih!”. Snimili bismo obje verzije scene tako da Bryan može izabrati koju će staviti u film – priča. Odbila je pomoć dvojnice u kaskaderskim dijelovima i sve ih snimila sama.

– Za jednu vratolomiju gdje skačem kroz prozor i kotrljam se po zemlji angažirali su moju dvojnicu, ali kad sam vidjela što ona radi, uzviknula sam da to mogu i ja! Jako sam dobra u padanju – smije se Lawrence misleći na svoje padove na ovogodišnjem i prošlogodišnjem Oscaru.

>> Lindsay Lohan optužuje: Jennifer Lawrence svoje uloge dobiva - u krevetu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije