Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZO SU UOČILI

Starleta se pohvalila fotkom na Instagramu, a obožavatelji joj se rugali zbog jednog detalja

Katie Price
Foto: Pixsell, Instagram
1/4
14.02.2017.
u 10:25

Katie Price objavila je fotografiju na kojoj njen suprug i prijatelji sjede u dnevnom boravku i bulje u mobitele, a korisnicima Instagrama za oko su zapeli Katieni prozori na kojima još uvijek piše sretan Božić

Britanska starleta Katie Price poznata je po tome što svaki dan na društvenim mrežama s obožavateljima dijeli svaki detalj svog privatnog života.

Objavila je tako i fotografiju na kojoj njen suprug Kieran Hayler i njihovi prijatelji sjede u dnevnom boravku i bulje u svoje mobitele, a u pozadini se vide prozorska stakla na kojima još uvijek piše "Sretan Božić". 

Njeni pratitelji na ovoj društvenoj mreži brzo su primijetili taj detalj i počeli su joj se rugati.

– Imaš sav taj novac i bogatstvo, a ne možeš si oprati prozore – bio je jedan od niza komentara kojima su se korisnici Instagrama rugali Katie nakon što je objavila ovu fotku.

Starleti, čije se bogatstvo procjenjuje na 40 milijuna funti, jedan korisnik je napisao: Mogu li ti doći oprati prozore? Zbilja mi smeta gledati ih tako prljave.

 

So this is my evening with @officialkieranhayler @jomantell @mantelljulian all on their phones 📱

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

 

>>Najljepša stražnjica Brazila fotkala se sasvim gola kako bi zaslužila pozivnicu za SP da bude pokraj Putina!

>>Starleta dogovarala seks s 13-godišnjakom i njegovim bratom

Komentara 2

PU
pulizg
12:06 14.02.2017.

baš se lijepo druže na slici hahahahha

AU
austrougarskigeneral
18:25 14.02.2017.

radi šta hoće može joj biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije