Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJOM U 2

Stanković videom objavio da mu u goste stiže rock legenda: 'E, bok, sine! Gledaj me u nedjelju'

Aleksandar Stanković
Foto: Facebook
1/11
24.10.2023.
u 10:22

Davorin Bogović, pjevač druge frakcije Prljavog kazališta, bit će novi gost Stankovićeve emisije, a on je to najavio videom sa snimanja priloga s Majom Sever, u kojem Bogović zove sina Karla

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj HRT-ove emisije "Nedjeljom u 2", na Facebooku je objavio kako je njegov novi gost Davorin Bogović, pjevač grupe Prljavo kazalište. Stanković je objavio video na kojem Bogović sjedi pokraj Maje Sever na snimanju priloga za emisiju i zove sina Karla.

– E, bok, sine, tu sam s Majom Sever, pričamo. U nedjelju sam kod Stankovića – rekao Bogović.

Podsjetimo, Stanković je prije početka 24. sezone otkrio da gledatelje čeka i novi studio, a onda je otkrio još neke detalje, novosti te je li zadovoljan novim studijem.

"Sve što je novo bolje je od starog. Nema razloga da budem nezadovoljan. Mislim da će se nova scenografija dobro uklopiti u ono što radimo već dugi niz godina", rekao je. 

Osim toga, osvrnuo se i na goste u ovoj sezoni. "Imam plan koga zvati u ovoj sezoni. Pogotovo zato jer je ova godina predizborna, a ubrzo je i izborna godina pa će svi političari željeti doći u emisiju", kazao je te dodao i kako mu je velika želja da mu gost bude Rade Šerbedžija, no on ga odbija. U videu koji je objavljen na službenim profilima Hrvatske radiotelevizije na društvenim mrežama otkrio je i još neke novosti koje gledatelje očekuju u emisiji.

VEZANI ČLANCI: 

"Novost je da ćemo u 'Nedjeljom u 3' imati pitanja preko Facebooka kao i do sada, a putem X-a (bivši Twitter) u 'Nedjeljom u 2' uživo će korisnici te društvene mreže gostu postavljati pitanja i komentirati. Dakle, to je novost. Imat ćemo u kutu ekrana X korisnike koji mogu nešto reći o samoj emisiji", otkrio je Stanković.

Podsjetimo, Bogović je nedavno s Tihomirom Filešom i Alenom Kraljićem izdao album "Underground" također pod imenom Prljavo kazalište.

– Fileš je s Kraljićem (gitarist Alen Kraljić, op. a.) krenuo pripremati neke pjesme, ali ja to tada nisam znao. Nalazili smo se po običaju na kavama, ali mi ništa nije govorio o konkretnim planovima. I onda jedanput mi je javio da ima neke pjesme, odmah mi šalje tri i želi da ih, ako mi se svide, otpjevam za album. Obećao sam poslušati, a on zna, ako se meni pjesma svidi, da nema te sile koja bi me spriječila da je otpjevam. Istina, sad me nagovaraju da cijeli novi album ponovo otpjevam jer mi je uvijek trebalo vremena da mi pjesma legne, da je prihvatim. Ali dobro, ima vremena, tome služe koncerti. No, tu odmah moram reći da na koncertima nećemo izvoditi nijednu pjesmu koju je inače pjevao Bodalec, samo one koje sam pjevao ja. Krenulo mi je, istina, i nedavno s mojih zadnjih nekoliko samostalnih pjesama, ali ima u meni snage i motiva za još – rekao nam je u nedavnom intervjuu za Ekran. 

VIDEO: Ella Dvornik na sudu: Bivši muž Charles tuži je zbog kuće u Balama

 

Komentara 7

PR
prajdali100
15:31 24.10.2023.

A prilog radi univerzalna,dražesna,lijepa Maja.

ČV
čača vrati se
13:57 24.10.2023.

24 sezone ismijava nas hrvate još mu dobro platimo za to

DU
Deleted user
18:21 24.10.2023.

Legenda??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije