Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedjeljom u 2

Stanković objavio tko mu dolazi u goste nakon što mu je gradonačelnik Dubrovnika otkazao

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/13
04.10.2023.
u 10:30

Gledatelji su uzbuđeni oko nove emisije i u komentarima pišu da je definitivno pogodio s izborom gosta

Voditelj i urednik emisije 'Nedjeljom u 2' Aleksandar Stanković (53) pohvalio je gradonačelnika Dubrovnika Matu Frankovića (41) zbog brzine odgovora kada ga je ovaj zvao u emisiju ove nedjelje, no Franković je ipak morao otkazati te mu u emisiju stiže tek 22. listopada. 

Umjesto njega, jutros je objavljeno da mu ove nedjelje stiže psihijatar Miro Jakovljević, a usput su otkrivene i neke teme emisije.

- Pred Svjetski dan mentalnog zdravlja gost 'Nedjeljom u 2' psihijatar Miro Jakovljević. Kako da psihijatrijska i psihološka pomoć postane dostupna svim pacijentima preko HZZO-a da ne moraju skupo plaćati privatne usluge? Zašto se povećava broj psihički oboljelih osoba? Kako skinuti krivnju s mentalno oboljelih osoba da su si same krive za svoju bolest...neke su od tema emisije - stoji na stranicama emisije uz fotografiju psihijatra. 

"Hvala Vam, ovo će biti baš zanimljiv gost", "Odličan izbor. Nek ponese i gitaru da zasvira za kraj jer je stari roker", "Stvari o kojima se treba pričati! Odlično!", "Odličan lik", "Desetka za temu", "Odličan gost", pisali su uzbuđeni gledatelji.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, u utorak je Stanković najavio kako je Franković zamolio odgodu emisije. 

- Dubrovački gradonačelnik zamolio je odgodu gostovanja u 'Nedjeljom u 2' za dva tjedna. Kako ništa ne gori, prihvatili smo. Stiže 22.10. Sutra javljamo ime novog gosta - objavljeno je u popodnevnim satima na profilu ove emisije na Facebooku.

Gledatelji su se ubrzo počeli šaliti na račun otkazivanja dolaska dubrovačkog gradonačelnika u emisiju. "Prelako je popustio, svi više vole kad se potrudiš oko njih", "Tko lako obeća, još lakše slaže", pisali su gledatelji u komentarima.

Dubrovnik.net piše da je Franković otkazao gostovanje zbog obiteljskih obaveza. Novinarima je rekao da razlog otkazivanja gostovanja nije izbjegavanje, nego neodgodive obiteljske obveze.

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
1/28

Dan prije toga pohvalio ga je za brzi odgovor. 

- Od nekih političara odgovor čekamo tjednima i na kraju ništa. I premda ovog čovjeka nikada nisam čuo ni upoznao zbilja je ažuran. Svaka čast! - napisao je na Facebooku voditelj i dodao da mu je odgovor stigao unutar pet minuta i da je bio potvrdan. Njegovi pratitelji nakon ove objave imali su nekoliko sati kako bi pogodili o kome se radi, a brojni su pisali svoja nagađanja poput da bi gost mogao biti Ivan Pernar ili Ivica Puljak. Kasnije je pak Stanković otkrio da se radi o Frankoviću. 

- "Najbrži prst", gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković gost emisije Nedjeljom u 2 - objavio je Stanković tada na Facebooku.

VIDEO Shrvana Simona Mijoković nakon smrti važne joj osobe: Za sve nas gubitak, ali za nebo dobitak

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
21:11 04.10.2023.

Kad ga sretnem, jamačno, pitat ću ga : A što ti je ovo trebalo? Gradonačelnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije