Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Stanarima žao što su izbacili Emu, Horvat je plakao zbog toga

Big Brother (1)
Foto: RTL
1/3
09.05.2011.
u 14:25

Marijana uvjerava kako Bojana igra dvostruku igru i misli da je ona najviše odgovorna za Emino ispadanje

Nakon što su izbacili Emu, stanari su požalili zbog te odluke i već im nedostaje. Svi tvrde da su išli logikom kako ostali neće svoje bodove dati Emi pa su zato u ispovjedaonici izgovorili njeno ime. Emin odlazak najviše je pogodio Horvata koji se rasplakao u kuhinji i zatražio od ostalih da ga samo puste na miru.

Čak i Nemešu nedostaje. Iako je na početku nije baš previše volio, u međuvremenu su pronašli zajednički jezik. Ni on ni Marijana ne mogu vjerovati da su stanari bili tako nepravedni. Marijana misli kako Bojani pripada najveća zasluga zbog Emina ispadanja jer je kao kapetanica nominiranima mogla dati četiri, odnosno dva boda. Uvjerava Nemeša da Bojana igra dvostruku igru.

 

Ključne riječi

Komentara 1

AG
Agramer198
17:03 10.05.2011.

Da vidim kaj je novog među kupom i*****... Ništa, sve po starom, retardacija je u zraku... LP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije