Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Stanari spasili nove cimere, a izbacili Emu jer im je naporna

Big Brother
Goran Jakuš/Pixsell
08.05.2011.
u 22:13

Uz mu nominirani su bili Radašin, Nikola, Antonija i Vladimir. Dvoje novih stanara nominirao je sam Big Brother jer su kršili pravila

– Žao mi je što sam napustila kuću, ali mi je drago što sam uopće toliko dugo izdržala unutra. Ne zamjeram nikome od ukućana koji su glasovali za mene– rekla je Ema Šuker nakon što je napustila Big Brother. S njom su sinoć bili nominirani Radašin i Nikola te novi stanari Antonija i Vladimir koje je nominirao sam Big Brother jer su prekršili pravila ponašanja, a Vladimiru je posebno zamjerio što se rasistički ponašao prema pojedinim stanarima. Iako su imali priliku spasiti Emu od ispadanja i izbaciti pridošlice, stanari su glasovali za Emu uz objašnjenje kako im je često naporna i dosadna.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar bojlere
bojlere
22:35 08.05.2011.

Joj što je ovo važno. Baš vam hvala što ste nam objavili. A izbacili su je... Baš šteta.

OB
-obrisani-
07:56 09.05.2011.

Kako Pixsell moze prodavati tako lose fotke za novine? Uzas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije