Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big brother

Stanari bacili novac: Emu vratili u kuću pa je ponovno izbacili van

Big Brother
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/6
22.05.2011.
u 22:24

O stanarima ipak, kaže, nema loše mišljenje pa čak ni o Soraji i Nirmalu koji su joj presudili dodjelivši joj ukupno pet bodova za odlazak.

Iako su prošlog tjedna na njezin povratak dali 35 tisuća eura, ukućani "dvora" na Košutnjaku ponovno su pokazali da im Ema nije draga te su je opet izbacili van.

Naime, nakon što se našla na listi troje kandidata koje su gledatelji nominirali za odlazak, Ema je od svojih prijatelja dobila više glasova za odlazak nego Antonija i NIkola. Ne očekujući da će se to dogoditi vijest o napuštanju showa dočekala je otvorenih usta. Iznenađena!
- Super sam, ovo me drugo izbacivanje nije pogodilo. To je na njihovu štetu - kazala je Ema komentirajući stanare i njihovo bacanje novaca na njezin ponovni dolazak.

O njima ipak, kaže, nema loše mišljenje pa čak ni o Soraji i Nirmalu koji su joj presudili dodjelivši joj finalnih pet bodova za odlazak. Bez obzira na ishod tjedna, Ema bi se, rekla je, ponovno vratila u kuću. A da je s druge strane, na mjestu stanara koji su ostali između slavna četiri zida, ona bi, tvrdi, platila samo za Horvata.
- Nije mi žao što sam se vratila. O nekima, primjerice o Bojani u ovih tjedan dana popravila sam mišljenje, a ponešto sam naučila i o samoj sebi. Mislim, ostala sam ista osoba ali sam svima u lice govorila što sam imala - tvrdi Ema.

Unatoč tvrdnjama, na nominacijama je pokazala da je izjave pojedinaca uzela za zlo.

- Glas ću dati Nikoli jer mi je rekao da sam dosadna - kazala je.

Nakon njezina odlaska stanari kuće nisu tugovali. Dapače! Čim su čuli za novi tjedni zadatak zaboravili su da je Ema ikad i bila među njima te počeli slaviti.

Ovog tjedna morat će organizirati kraljevsko vjenčanje Kate Middleton i princa Williama. U ulozi plemića našli su se Soraja i Nirmal, a ostala družina uskoro će dobiti svoje titule. Sve do četvrtka neće smjeti koristiti vlastita imena, a svaka pogreška, kao i dosad, bit će sankcionirana.

Soraji će to biti drugi ovotjedni ljubavni "ples". Do današnjeg zaduženja svojevoljno se vrtila oko Nikole. Zbog flerta i kojekakvih igrica proglašeni su novim ljubavnim parom kuće pa su Marijana i Nemeš (unatoč novom spolnom činu) barem na tren pali u drugi plan.

 

Ključne riječi

Komentara 2

DR
drznedaj
04:23 23.05.2011.

Prikrivena srpcad, a

Avatar Sor@n
Sor@n
08:54 23.05.2011.

Zar nisu Emu vratili pred neki dan za 32000 Eura. Koja komedija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije