Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najpopularnije instagram-manekenke

Stalno objavljuju svoje golišave fotke, a najviše fanova imaju među ženama!

menekenke
Foto: Instagram
1/12
11.02.2014.
u 12:51

Otkako se Instagram pojavio 2010. godine, mnoge poznate osobe željne medijske pažnje iskoristile su ga na najbolji mogući način

Cara Delevingne trenutačno je najdraža manekenka najslavnijih modnih dizajnera, no iako njezino ime nije toliko poznato, plavokosa Britanka ima najviše sljedbenika na Instagramu, njih čak 4,1 milijun.

"Selfiji" Care Delevingne i fotografije s pop-zvijezdama kao što su Rihanna i Rita Ora privukli su brojne obožavatelje na društvenim mrežama, preskočivši brojne ljepotice po popularnosti.

Otkako se Instagram pojavio 2010. godine, mnoge poznate osobe željne medijske pažnje iskoristile su ga na najbolji mogući način, a brojne manekenke putem njega redovito objavljuju svoje golišave fotke.

Na iznenađenje mnogih, većina fanova su žene koje manekenke gledaju kao svoje najbolje prijateljice, spremne uvijek udijeliti savjet.

>>Fotografije pokazale: ovi su supermodeli bili lijepi i u djetinjstvu

>>Anđelica Victoria's Secreta golom fotkom objavila da je trudna

Komentara 1

LO
lopti28
14:39 11.02.2014.

Pa netko onda kaže da mi muškarci promatramo žene kao objekt,a zapravo one same sebe tako doživljavaju i to uopće ne skrivaju.A feministce lude na ovo:D Izdale ih žene i njihovu borbu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije