Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stalloneov brat izgubio živce

'Akademija bi se trebala sramiti. Jasno je kao dan da je pobjednik Sylvester!'

Sylvester Stallone
Foto: Reuters
1/4
01.03.2016.
u 11:33

Kralj akcijskih filmova, šezdesetdevetogodišnji Sylvester Stallone, ove je godine bio jedan od favorita za najbolju mušku sporednu ulogu u filmu "Creed", no zlatni kipić pred nosom mu je odnio Britanac Mark Rylance

Frank Stallone vrlo je teško podnio činjenicu da njegov stariji brat Sylvester ove godine nije dobio Oscara za najbolju mušku sporednu ulogu, a gnjev je javno iskazao na Twitteru. 

Kralj akcijskih filmova, šezdesetdevetogodišnji Sylvester Stallone, ove je godine bio jedan od favorita za najbolju mušku sporednu ulogu u filmu "Creed", no zlatni kipić pred nosom mu je odnio Britanac Mark Rylance za ulogu ruskoga agenta u filmu Stevena Spielberga "Most špijuna".

"Akademija bi se trebala sramiti. Jasno je kao dan da je pobjednik Sly. Ma koji Mark? To su sve hollywoodske budalaštine", tweetao je u ponedjeljak glumac i glazbenik Frank Stallone. 

"Mark Rylance, za boga miloga, nije se uspio ni počešljati kako treba! Ovo je treći put da je Sly nominiran za Oscara. Moj je brat stvorio dvije američke ikone u 40 godina, boksača Rockyja i bivšeg vojnika Ramba. E da sam ja Mark, bilo bi me stvarno sram",  nastavio je Stallone mlađi, pišući uvrede i psovke na svom računu na Twitteru. 

No Sly je pokazao da zna gubiti. Na svom Instagramu objavio je fotografiju s dodjele Oscara na kojoj namiguje i drži prste u obliku slova V uz komentar: "Za sve prave Rockyje na svijetu – slijedite svoje snove."

Nakon toga je reagirao na bujicu neprikladnih bratovih tweetova: "Vrlo sam sretan. Pokušajte shvatiti.... da je moj brat vrlo emotivan jer je prema meni nastrojen zaštitnički i želi mi najbolje."

Drugi veliki filmski snagator, Arnold Schwarzenegger stao je u obranu svojeg filmskog i osobnog prijatelja napisavši na Facebook stranici: "Zapamti Sly, malo je važno što kažu drugi. Za mene si ti najbolji. Ti si pobijedio i vrlo sam ponosan na tebe."

>> Dolazi nastavak Rocky franšize: Creed - legenda je rođena

Komentara 4

RO
Rollertisimo
13:12 01.03.2016.

Rocky se mora potuci za oscara

MI
Milas
07:37 02.03.2016.

Svatko tko je gledao Spielbergov Most špijuna zna da je Mark Rylance ostvario fantastičnu ulogu a S. Stalonne, ruku na srce, nikad nije bio veliki glumac.

Avatar mojrodjo
mojrodjo
14:42 01.03.2016.

Rocky Rocky

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije