Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trenutak nepažnje

Srpskoj pjevačici na plaži ukrali 10.000 eura honorara

nataša bekvalac
Twitter
06.08.2013.
u 10:59

Bekvalac je nakon koncerta na grčkom otoku Zakintosu ostala je bez pozamašne svote novca koju je držala u torbi dok se kupala na plaži

Srpska pjevačica Nataša Bekvalac nakon koncerta na grčkom otoku Zakintosu ostala je bez 10.000 eura honorara koje su joj lopovi ukrali na plaži.

Kako piše Alo, Nataša nije htjela da joj se honorar za dva koncerta uplati odmah, već na kraju boravka.

Na svakom od dva njena koncerta bilo više od 1000 ljudi, a organizatori su bili prezadovoljni i donijeli su joj novac na plažu na kojoj se kupala s kćeri Hanom, sestrom Kristinom i sestričinom Petrom.

Iako je bila vrlo pažljiva, lopovi su uspjeli iskoristiti trenutak nepažnje i odnijeti novac. Kako kaže dobro obaviješten izvor, pjevačicu je ovaj događaj jako potresao jer je novac namijenila preuređenju stana u koji se najesen trebala useliti.

>>Umara li vas godišnji odmor?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije