Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Beogradu

Srpski tabloidi tvrde: Sergej Trifunović uhićen nakon prometne nesreće, bio je pozitivan na kokain i kanabis

Rovinj: Weekend Media Festival, panel No?ni život 2.0
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/7
12.06.2023.
u 17:28

U nesreći su sudjelovali automobil i motocikl Vespa GTS, kojim je upravljao glumac, a nakon testiranja je utvrđeno  kako je Trifunović bio pozitivan na kokain i kanabis pa mu je određeno policijsko zadržavanje.

Srpski mediji danas su objavili kako je glumac Sergej Trifunović sudjelovao u prometnoj nesreći na beogradskom Vračaru 28. svibnja u 19:40. Kako piše portal Novosti.rs u nesreći su sudjelovali automobil i motocikl Vespa GTS, kojim je upravljao glumac, a nakon testiranja je utvrđeno  kako je Trifunović bio pozitivan na kokain i kanabis pa mu je određeno policijsko zadržavanje.

Inače, prije tri godine pisalo se i o drugim glumčevim prometnim nesrećama. Početkom 2020. godine glumac je imao čak dvije nesreće u kratkom vremenu. U prvoj je na novosadskoj autocesti svojim automobilom marke Audi Q2 udario u Fiat koji je išao ispred njega, a u drugoj se automobilom zabio u gradski autobus u Novom Sadu.  Godinu ranije je također imao nesreću kada je u automobilu zajedno s njim bila i bila 21-godišnja djevojka.

Mediji su tada pisali kako je glumac skrivio desetke prometnih prekršaja te da je nekoliko puta i kažnjavan, a čak četiri puta je vozio iako mu je bilo zabranjeno upravljanje motornim vozilima.

VIDEO Paradžiković opisala avanturu koju je prošla: 'Ostala sam bez benzina, pa shvatila da nemam novčanik'

 

 

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
23:32 12.06.2023.

evo clanak glavnog urednika - komentiranje zabranjeno, komentari obrisani - gdje su prava citatelja/klijenata

LE
lector2corrector
20:13 12.06.2023.

a po čemu je on to poznat, čim je dospio na naslovnicu veela? je li to neki novi uzor mladima?

VE
Verwoerd
09:13 13.06.2023.

Pa tak i zgleda, ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije