Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u panici

Srpski glumac optužen za zlostavljanje dječaka sada prijeti samoubojstvom

Goran Jevtić
Foto: Youtube screenshot
1/3
08.10.2019.
u 15:06

Goran Jevtić, srpski glumac kojeg smo gledali u "Paradi" osuđen je na deset mjeseci zatvora jer je 2014. godine spolno uznemiravao 16-godišnjeg dječaka.

Nakon što se suočio s optužbama za seksualno zlostavljanje, Goran Jevtić osuđen je na deset mjeseci zatvora zbog spolnog uznemiravanja 16-godišnjeg dječaka koje se odvilo 2014. godine. Sada Kurir piše kako je Jevtića uhvatila panika jer se užasava odlaska u zatvor, a u razgovoru s njegovim kolegom iz svijeta glume doznaju kako glumac pomišlja na samoubojstvo.

- On je van sebe od straha. Više puta je ponovio pred kolegama da će se ubiti ako ga pošalju u zatvor ili će morati pobjeći iz zemlje. Oduzme se od straha kad samo pomisli da će 24 sata dnevno dijeliti ćeliju s drugim osuđenicima - rekao im je dodavši da su glumcu u početku vjerovali da su priče o zlostavljanju dječaka laž.

- Bilo mi ga je žao čak i kad sam čuo da će morati na robiju. Međutim, kad sam u medijima pročitao detalje iz presude i kad sam pogledao ispovijest tog dječaka, šokirao sam se. Da je samo pola od toga što je taj mladić ispričao istina, to je strašno! Jevtić nije smio pipnuti dječaka i točka. Zaslužio je robiju! - kazao je njihov sugovornik.

Foto: imdb

Podsjetimo, Viši sud u Somboru prošli tjedan osudio je glumca na deset mjeseci zatvora zbog seksualnog zlostavljanja nakon optužbi da je tada maloljetnog Luku Krčevinca u zahodu somborskog Narodnog kazališta gurnuo, skinuo mu hlače i nastavio s bludnim radnjama.

Luka nije zadovoljan presudom.

- Presuda vrijeđa sve žrtve seksualnih predatora i degradira svu agoniju koja se meni dogodila - izjavio je ogorčeno za tamošnje medije. Inače, poslije incidenta napustio je školu jer su ga kolege izazivali da je homoseksualac. Iz istog razloga, navodi Kurir, odustao je i od nogometa kojeg je trenirao deset godina.

Ključne riječi

Komentara 6

SA
sasoon
16:15 08.10.2019.

Nitko te ne spriječava

Avatar Grunf
Grunf
16:07 08.10.2019.

nek mu je sa srećom i nek bude uspješan iz prvog pokušaja

MA
marcel
16:29 08.10.2019.

šta se čeka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije