Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi voditeljski par

Sreću u TV Bingu od sada donose Jelena Pajić i Duško Ćurlić

TV Bingo
Foto: dario njavro
07.04.2017.
u 21:46

Jelena Pajić lani je osvojila Večernjakovu ružu za novo lice, a iskusni Duško Ćurlić veseli se novoj kolegici s kojom je do sada radio samo na radiju

Od ponedjeljka 10. travnja novi voditeljski par showa “TV Bingo” na HRT-u bit će Jelena Pajić i Duško Ćurlić, sretna kombinacija za još sretnije dobitnike ovog popularnog formata igre na sreću.

Jelenu su gledatelji već imali priliku upoznati u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska”, ali i putem radijskih valova, dok je njezin kolega Ćurlić voditeljsko lice niza najgledanijih emisija i projekata HRT-a posljednjih godina, pa tako od ove ima voditeljski angažman zabavno-glazbenog showa “A strana”, u kojem mu je suvoditelj mladi kolega Ivan Vukušić.

O novoj ulozi voditelja koji donosi sreću, rekao je:

– Vesele me novi angažman, neka nova priča, novi ljudi, energija, nova ekipa i suradnja, a njegova nova partnerica Jelena nastavlja: 
– Duško i ja nikada nismo imali priliku raditi zajedno osim na Radio Sljemenu. On je televizijska faca i sigurno će sve biti super.


Ćurlić tvrdi kako je show “TV Bingo” novi izazov za njega, no iznimno se veseli suradnji s kolegicom Jelenom:

– Veselim se što ću show voditi s Jelenom, posebno jer je prošle godine osvojila nagradu Večernjakova ruža za novo lice. Bit će to baš dobra suradnja. 
Pripremajući se za novi angažman, Jelena je spomenula kako se planira i sama okušati igrajući Bingo:


– Nisam pratila baš koji su iznosi sada u igri, ali odsad ću biti upućena u sve. Već sam samoj sebi rekla kako ne bi bilo loše nešto i osvojiti. Bingo sam igrala kao mala, svojevrsnu društvenu igru s obitelji i uvijek bi završilo u suzama zato što nisam dala bratu da zavrti krug – ispričala je Jelena simpatičnu anegdotu iz djetinjstva.

>>Čast je biti dio Večernjakove ruže

>>Jelena Pajić: Tek sada trebam opravdati ovu nagradu i biti još bolja

Komentara 3

NA
nano0705
08:02 08.04.2017.

Ne volim curlica ali onaj tip što je.prije bio. Jeli on sebe gleda koliko je arogantan i iritantan!

SH
S.h.e.k.y.
23:14 07.04.2017.

Hvala bogu, nije da gledam ali ono dvoje...uzas

DU
Deleted user
23:27 07.04.2017.

Hajde neka......onih dvoje manekena su bili uzasno iritantni, pogotovo zenska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije