Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razlaz

Sreća nije dugo potrajala: Lijepa voditeljica više ne ljubi nećaka Luke Rajića

ecija ivušić
Foto: Instagram
1/6
13.05.2016.
u 15:34

Bili smo u vezi oko pola godine, prekinuli smo prije nekoliko mjeseci, nemam apsolutno ništa za reći oko tog odnosa, rekla je Ecija

Voditeljica Ecija Ivušić nakon samo nekoliko mjeseci okončala je vezu s Mariom Mesarošem, inače nećakom poduzetnika Luke Rajića.

– Bili smo u vezi oko pola godine, prekinuli smo prije nekoliko mjeseci, nemam apsolutno ništa reći u vezi s tim tog odnosom – rekla je Ecija za Story.hr.

Dodala je i kako se slučajno saznalo za taj odnos, tako se sad slučajno saznalo i za njegovo okončanje. 

– Ja nisam osoba koja voli išta skrivati, ali ne želim i neću komentirati svoje privatne stvari – kazala je voditeljica koja odnedavno ponovo uživa u životu kao plavuša. 

– Svi znaju da sam poklonica promjena imidža, ali priznajem da se s ovom plavom bojom ipak ponovno osjećam kao "ona stara" – kazala je Ecija.

 

Bad #rainy day, good #hair day and possibly an excellent #wine night ❣

A photo posted by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

>>Ecija Ivušić nosi limited edition ELFS torbicu

Komentara 9

TH
than
02:15 14.05.2016.

Niti je ona nesto lijepa, vec prosjecna, niti ne znam tko je ona uopce... Mada ne znam odakle je veza od pola godine vrijedna spomena.... Stvarno zutilo....

DU
Deleted user
22:33 13.05.2016.

Fakat pravi tekst! Prekinula s necijim necakom i pofarbala se u plavo! VL bi mogao konacno pokazati malo postovanja prema svojim citateljima!

Avatar BickoGolomrd
BickoGolomrd
02:22 14.05.2016.

Nije dosta novcanik otvoril izgleda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije