Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
transformacija

Sramežljiva Kristen Stewart kao femme fatale šezdesetih

kristen stewart
14.08.2011.
u 08:46

Zvijezda sage 'Sumrak' na snimanju editorijala za magazin W pokazala je i svoju odvažniju stranu.

Inače vrlo suzdržana kad su mediji i modna snimanja u pitanju 21-godišnja zvijezda Sumraka Kristen Stewart pristala je na transformaciju koja će oduševiti njene obožavatelje. Sramežljiva glumica i najomiljenija vampirica samo za američki W magazin postala je fatalna sirena šezdesetih i pritom nikad nije izgledala bolje.

- Obožavam svoju ulogu Belle u Sumraku. Knjigu sam pročitala kad sam imala 17 godina i oduševila me. Ponosna sam što sam dio tog velikog filmskog projekta, kaže Kristen dodavši da je novi nastavak sage sumrak 'Breaking Dawn' koji u kina stiže na jesen 'ridikulozno dramatičan'.

- Udajem se, rodim dijete, ono odrasta vrlo brzo i poposljednji put kažem zbogom svom tati, otkriva glumica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije