Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK U KUPAĆE KOSTIME

Sprema se film "Spasilačka služba", pogodite tko će igrati Mitcha!

David Hasselhoff
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
01.11.2016.
u 19:56

- Vidjelo se da su jako počašćeni jer sam ih posjetio na setu. zanimalo ih je zašto je "Spasilačka služba" bila tako popularna. Odgovorio sam im da je tajni recept "srce, humor, akcija" u svakoj epizodi - kazao je Hasselhoff

Glumac David Hasselhoff (64) kazao je kako očekuje veliki uspjeh filmske verzije serije "Spasilačka služba", u kojoj je popularni Hoff igrao Mitcha Buchannona. Hasslehoff je nedavno posjetio i ekipu na snimanju, a fotografije je podijelio na svom Instagram profilu. Inače, ulogu Mitcha u filmu "Spasilačka služba" igrat će Dwayne The Rock Johnson.
- The Rock i ja smo se lijepo ispričali. Već smo se znali, a nakon što sam ga vidio na setu, još sam uvjereniji da je on pravi izbor za novog Mitcha. The Rock je jako pozitivan lik - kazao je Hasselhoff za Sky news.

Glumi i bivša miss svijeta

Uz The Rocka u filmu će glumiti i Zac Efron i Alexandra Daddario, a kao posebni gosti pojavit će se Hasslehoff i Pamela Anderson, koja je u seriji glumila CJ Parker. Njenu ulogu u filmu će igrati model Kelly Rohrbach, a negativku će igrati nekadašnja miss vijeta Priyanka Chopra.
- Vidjelo se da su jako počašćeni jer sam ih posjetio na setu. zanimalo ih je zašto je "Spasilačka služba" bila tako popularna. Odgovorio sam im da je tajni recept "srce, humor, akcija" u svakoj epizodi. Pročitao sam scenarij i uvjeren sam da će i film biti veliki hit - kazao je Hasselhoff.
Film "Spasilačka služba" režira Seth Gordon, a premijeru će imati u svibnju iduće godine.

 

Happy Halloween from baywatch!!!👻👻👻@ilfenator @thejonbass @therock @kellyrohrbach @zacefron #boowatch @baywatchmovie #baywatch

A photo posted by alexandra daddario (@alexannadaddario) on

>>David Hasselhoff želi umrijeti u krevetu uz svoju djevojku Hayley

Komentara 2

DR
Drazen78
23:12 01.11.2016.

haha pa film je vec snimljen, koja sramota

DU
Deleted user
22:34 01.11.2016.

Kaj ste brzi. Samo 31 tjedan vam je trebao da prepisete vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije