Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne pada mu teško

Šprajc u utrci za predsjednika? 'Vježbam svaki dan, a još mi za to i plaćaju'

Foto: Instagram screenshot
1/5
16.07.2019.
u 08:40

Poznato RTL-ove lice i jedan od omiljenih voditelja Zoran Šprajc u najnovijem postu na Instagramu našalio se na račun predsjedničkih izbora.

Voditelj popularne emisije "RTL Direkt" Zoran Šprajc obavijestio je svoje pratitelje o naporima pred kandidaturu za predsjedničke izbore.

– Kako bih se što bolje  pripremio za objavu predsjedničke kandidature, odlučuo sam svaki radni dan vježbati nastup pred televizijskim kamerama. I što je najbolje, to mi još i plaćaju – napisao je u sinoćnjoj objavi šaljivi voditelj koji je izazvao val odobravajućih komentara.

Foto: imdb

"Sve šanse na Vašoj su strani, sjajno Vam ide", napisala je pratiteljica, a netko je dodao:  "Ukoliko ne uspijete u Hrvatskoj, molim Vas da pokušate u Srbiji!'

"Glasam za tebe", odlučno je napisala još jedna pratiteljica.

Podsjetimo, Šprajc je već neko vrijeme na strogom režimu prehrane s kojim posljednja tri mjeseca pokušava doći do željene forme. Nedavno su njegovi prijatelji odlučili iskoristiti taj režim ne bi li se dobro našalili s njim. Pozvali su ga na riblju večeru, znajući da je na dijeti, no ono što je voditelja iznenadilo jest količina hrane koju je dobio na tanjuru.

"Prijatelji su čuli da sam na dijeti pa su me pozvali na riblji ručak. Kraj takvih prijatelja stvarno ti ne trebaju neprijatelji", napisao je Šprajc uz opis fotografije koja prikazuje dvije, kako je napisao, ''mikroribice'' koje je dobio za večeru.

Foto: Instagram Asos

Objavom je nasmijao brojne pratitelje koji su Zoranu udijelili i pokoji savjet.

"Prijatelja drži blizu, a neprijatelja još bliže. E sad, po ovom tanjuru bi se reklo da vrag nikad ne spava", poručio mu je jedan od pratitelja. "Sreća da nisi na Jadranu, takva je porcija je oko 400 kuna", dodao je drugi u šaljivom tonu aludirajući na cijene koje ovih dana divljaju po turističkim mjestima.

Šprajcu su poručili da je ovo ''večera za pet'' i pohvalili smisao za humor njegovih prijatelja.

Pogledajte gdje su danas poznate TV  voditeljice i urednice.


Ključne riječi

Komentara 14

FA
fake
09:03 16.07.2019.

Jedan od omiljenih voditelja???? hahahahahaha.Zbog čega? Prosipanja raznih gluposti i sarkazama? Dno dna.

RO
Rope22
09:08 16.07.2019.

Mnogo smešno.Samo za koga?

KC
Kcro
09:24 16.07.2019.

Bravo bre sprajc ili pravilno jovanovic. Ako nije sprajc tu je veljaca. Bravo yu vecernji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije