Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde HTV-a su "nevine"

Šprajc iznad radnog stola objesio "šaru" da nije kriv...

sprajcstankovic
Pixsell
28.01.2010.
u 20:59

Optužbe protiv Stankovića (kojega je Hloverka prijavila zbog “neposluha”, tj. dovođenja T. Klauškog u Nedjeljom u 2) posve su odbačene, a Šprajca je (zbog “nestašluka” s Milanovićem u Dnevniku) prijavila po dvije točke.

– Od svih osumnjičenih ja sam valjda jedini koji ima crno na bijelo da “nije kriv” – u svom nam je poznatom zafrkantskom stilu komentirao Zoran Šprajc internu “presudu” Etičkog povjerenstva HRT-a koje se još 21. siječnja očitovalo o prijavi bivše šefice IP-a Hloverke Novak Srzić protiv njega i Aleksandra Stankovića.

Odluka je, naime, još prekjučer objavljena na prisavskom intranetu, a Šprajc je tu “šaru” odmah objesio iznad svoga stola.

Doduše, optužbe protiv Stankovića (kojega je Hloverka prijavila zbog “neposluha”, tj. dovođenja T. Klauškog u Nedjeljom u 2) posve su odbačene, a Šprajca je (zbog “nestašluka” s Milanovićem u Dnevniku) prijavila po dvije točke.

Prema jednoj je “nevin”, a prema drugoj povrijedio je kodeks, ali “blago”: povjerenstvo je smatralo da Šprajc nije mogao učiniti to što je šefica od njega tražila i “skratiti” gosta jer je posrijedi bila emisija uživo.

Ključne riječi

Komentara 4

JA
jarac
21:37 28.01.2010.

Stanković nas maltetira u svetu nedjelju kada je obiteljski ručak i svaki put dovede jugoslaviju u malom, dakle nameće nam ono što njemu odgovara,njegova etika,,O šprajc radi ono što mu je dozvoljeno. otišao sam predaleko,a htio sam pitati, ovo etičkoko povjerenstvo jel ono zasjeda u beogradu? ili ipak ima podružnicu i u Hrvaskoj????

PI
pistaljka
00:03 29.01.2010.

Zbilja je ogromna sramota što je dozvoljeno da ova dva Srbina stalno siluju hrvatsko stanovništvo. Što smo dočekali da imamo ne čelu svega i svačega ili domaće izdajnike ili Srbe. Zašto Hrvat ne zna živjeti svoj vlastiti život i biti gospodar u svojoj vlastitoj kući, uvijek mu trebaju neki drugi, bilo da je to AustroUgarska, Yugoslavija i sada ne može bez te jebane EU. Sve gori od gorega: Yugoslavija gora od AustroUgarske, a EU gora od Yugoslavije. Izgleda da poslije EU neće bit nikoga za kim će puzati i moljakati da bude vjerni sluga, jer više neće biti Hrvatske.

OB
-obrisani-
01:47 29.01.2010.

Još samo kada bi se uspješno moglo razlučiti tko je od ove dvojice, dok nema Latina, veći kreten ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije