Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO URADCI TAMBURAŠA

Spotovi za devet novih pjesama Aurea festa

Đuka
Foto: pozeski.hr screenshot
22.08.2015.
u 15:00

-U zagrebačkim Ravnicama snimili smo spot nove pjesme Đuke Čaića i to u ambijentu objekta Baranjska citadela, dok smo skladbu Borisa Ćire Gašparca snimali u prenoćištu Zlatni lug kraj Požege uključujući i tamošnju etno sobu – kaže glavni urednik Poljoprivredne TV Ivan Ril

Ekipa Poljoprivredne televizije iz Požege proteklih je dana snimila materijale za čak devet video spotova novih pjesama ovogodišnjeg Aurea festa koji se održava od 30. kolovoza do 5. rujna na Trgu Sv. Trojstva u središtu barokne Požege. Riječ je o pjesmama za festivalsku večer popularne glazbe i „Zlatne žice Slavonije“ kada se izvode nove tamburaške pjesme, a ova televizija je i prošle godine radila produkciju spotova požeškog festivala (snimatelji Krunoslav Krmpotić i Matej Pavelić, scenaristi Ivan Ril i Veljko Valentin Škorvaga).

-U zagrebačkim Ravnicama snimili smo spot nove pjesme Đuke Čaića i to u ambijentu objekta Baranjska citadela, dok smo skladbu Borisa Ćire Gašparca snimali u prenoćištu Zlatni lug kraj Požege uključujući i tamošnju etno sobu – kaže glavni urednik Poljoprivredne TV Ivan Ril dodajući da su spot mlade solistice požeškog kraja Ivane Galović poznate iz showa HTV-a „The voice najljepši glas Hrvatske“, snimali u središtu Požege i kod Glazbene škole.

Osim toga uz ribnjak nedaleko Emovačkog luga snimljen je video materijal za spot nove pjesme „Eh da su mi krila majko“ tamburaškog sastava „Salaš“ iz Gradišta kraj Županje. Nadalje u Vetovu i Turniću kod Požege snimljeni su spotovi dueta Vlatka Kopić Tena-Stjepan Jeršek Štef za večer popularne glazbe, kao i za Štefovu tamburašku pjesmu. Uslijedilo je snimanje osječkih tamburaša „Ravnica“, TS „Zlatna dolina“ iz Požege, kao i skladbe „kad te jednom prestanem voljeti“ autora Krunoslava Dražića(glazba) i Uršule Tolj(stihovi) u izvođenju ženskog tamburaškog sastava „Garavuše“ iz Kutjeva.

Dio snimljenih spotova već je predstavljen tv auditoriju, a sljedećih dana novi spotovi uputit će se našim TV stanicama radi emitiranja. Oni su dostupni i na stranici tamburaj.hr gdje se već može vidjeti oko 1200 video spotova sa tamburaških festivala i iz popularne tamburaške emisije TV Superton koju Poljoprivredna TV snima i emitira unazad 2,5 godine. Ti spotovi sada imaju više od tri milijuna klikova. 

>> 'Sedam dana,sedam noći' uz pjesmu, ples, vino i tambure

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije