Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Splitska pjevačica prošetala centrom Zagreba u vrućim hlačicama i topu, pratitelji zadivljeni: 'Vrh komad'

Foto: Instagram
1/17
10.09.2021.
u 17:10

Pjevačica domenica Žuvela je glavnim gradom prošetala u bijelo-crnoj kombinaciji, a na licu je imala velik osmijeh.

Pjevačica Domenica Žuvela (28) na svojem je Instagram profilu svojim pratiteljima pokazala kako provodi vrijeme u Zagrebu. Žuvela je objavila fotografiju snimljenu na pješačkom prijelazu. "U prolazu", napisala je mlada pjevačica u opisu fotografije kojom je oduševila svoje pratitelje. Žuvela je glavnim gradom prošetala u bijelo-crnoj kombinaciji, a na licu je imala velik osmijeh. Obukla je bijele vruće hlačice, crni crop top te bijelu jaknicu, a sve je upotpunila bijelim gležnjačama na petu te sunčanim naočalama. 

U komentarima su joj se javili pratitelji koji su isticali koliko dobro izgleda. "Vrh komad", bio je jedan kompliment koji je dobila. "Top", još je jedan, a komentari su bili prepuni emotikona srca i vatrica koji su također isticali njezin dobar izgled. 

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, pjevačica se na domaćoj sceni pojavila 2017. godine kada je na Splitskom festivalu osvojila nagradu za najbolju debitanticu. Ove godine na istom se mjestu predstavila s nešto drugačijom pjesmom. Pjesmu 'A meni vruće" opisala je kao pravu ljetnu, brzu i plesnu koja na YouTubeu danas ima više od 359.000 pregleda u dva mjeseca. Dodajmo da Domenica na društvenim mrežama ima više od 47.000 pratitelja.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
18:52 10.09.2021.

Nedjeljka neka pjeva . Ne treba se pokazivati oskudno odjevena . Ako je dobra pjevačica uspjet će .

RO
RogaBabaroga
17:30 10.09.2021.

o moj Bože!

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
23:00 10.09.2021.

Vrhunski komad!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije