Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
one su najpopularnije

Splićanke i dalje samouvjereno vladaju hrvatskom estradom

severina rozga lidija bačić
Foto: Promo
1/5
14.03.2014.
u 12:24

Severina, Jelena Rozga i Lidija Bačić nalaze se u top 5 najpopularnijih domaćih pjevačica na internetu

Sudeći prema popularnosti na Facebooku i YouTubeu, na hrvatskoj estradi Splićanke samouvjereno drže primat.

Nije teško pogoditi da je na prvom mjestu i dalje Severina, koja na Facebooku ima čak 707 tisuća obožavatelja, a njezina pjesma "Hurem" od listopada je pogledana čak sedam milijuna puta.

 

Sa 432 tisuće fanova na Facebooku, na drugom mjestu smjestila se Severinina najveća suparnica, Jelena Rozga. Također, njezina pjesma "Cirkus" jedna je od najgledanijih domaćih pjesama, a u tri mjeseca od objave pogledana je 1,2 milijuna puta.

 

Nina Badrić treća je domaća pjevačica s najviše fanova na Facebooku, njih 202 tisuće, iako već dulje vrijeme nije imala hit, a slijedi je Lana Jurčević sa 165 tisuća. Lana je ujedno četvrta najslušanija pjevačica na YouTubeu, jer je njezina suradnja s grupom Connect i njihova seksepilna "Igra bez granica" skupila gotovo 900 tisuća pregleda.

 

Na petom mjestu Facebooka smjestila se još jedna Splićanka, Lidija Bačić, koja ima 161 tisuću vjernih obožavatelja. Ona je ujedno i druga na YouTubeovoj listi najgledanijih sa svojom pjesmom "Viski", koja je od prosinca pogledana impresivnih 2,3 milijuna puta.

 

>>Ona je kraljica Facebooka! Provjerite čiji su profili najpopularniji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije