Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još jedna sapunica

Spletke triju obitelji u središtu radnje nove RTL-ove serije "Klan"

kurbaša
Anto Magzan/Pixsell
24.05.2011.
u 15:43

U središtu radnje tri su obitelji: pravnici Matošići, Odakovi koji su se obogatili građevinskim poslovima devedesetih i “obična”, radnička obitelj Jelavić. Što ih je spojilo, gledatelji će vidjeti već ove jeseni na RTL televiziji.

Mnogo spletki, neobjašnjivih roditeljskih postupaka kada su u pitanju njihova djeca, ljubavni krahovi i prevare, političke i poslovne smicalice te prijateljstva koja opstaju ili se gase zadesit će likove nove dramske serije radnog naziva “Klan”, koja se počinje snimati 1. lipnja u Dalmaciji i Zagrebu.

U središtu radnje tri su obitelji: pravnici Matošići, Odakovi koji su se obogatili građevinskim poslovima devedesetih i “obična”, radnička obitelj Jelavić. Što ih je spojilo, gledatelji će vidjeti već ove jeseni na RTL televiziji. Glumačku postavu predvode Robert Kurbaša, Nives Ivanković i Frano Lasić, a čine je i beogradske glumice Branka Pujić i Anja Alač, zatim Stojan Matavulj, Mirela Brekalo, Juraj Aras i drugi.

Među mladim, perspektivnim redateljima pojavljuje se i Mladen Dizdar koji je režirao sapunice “Najbolje godine”, “Dobre namjere”, “Pod sretnom zvijezdom”...

Komentara 2

Avatar marela
marela
18:52 24.05.2011.

čemu ta dramska serija????!!!! mi to već gledamo dvadeset godina, tako da nam ekranizacija uopće nije potrebna................... Dajte snimite nešto za razbibrigu, pun kufer nam je mita, korupcije, spletki, brzinskog bogaćenja............................

AN
ana
21:35 24.05.2011.

Jel oni s tim serijama promoviraju poželjno društveno ponašanje? Tko uopće gleda to smeće?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije