Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1- kuhaj

Mario i Marina žiriju donijeli sirovu tunu. Evo kako je Špiček na to reagirao!

3,2,1-kuhaj
Foto: RTL
1/5
24.02.2016.
u 22:49

Iako su bili pošteđeni zamjene namirnica jer su na vrijeme obavili šoping, Mario i Marina nisu 'razvalili' sinoć.

Prošao je još jedan stresan dan Crvene parove showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, i to bez željenih rezultata. U zadatku improvizacije nitko nije oduševio žiri, a ponajmanje Mario i Marina koji su žiriju na kušanje donijeli sirovi odrezak od tune. Za Špičeka je bio i previše sirov pa ga je odbio kušati. 

Iako su bili pošteđeni zamjene namirnica jer su na vrijeme obavili šoping, Mario i Marina nisu 'razvalili' sinoć. Njihov rižoto s kozicama za toplo predjelo i tjestenina s tunom za glavno jelo bili su odlična ideja, ali su očigledno nastali problemi u realizaciji. Špičeku je odrezak od tune bio previše sirov da bi ga kušao, a rižotu je nedostajalo škroba jer su Osječani ispirali rižu nakon kuhanja.

Međutim, Mario i Marina nisu bili najgori sinoć. Boris i Mario su za svoju tjesteninu serviranu u predjelu i glavnom jelu dobili mršavu devetku. Ina i Dina vratile su se na vrh ljestvice svojom verzijom sushija (17 bodova), dok im Snježana i Ana pušu za vratom. Zagorke su svojim dalmatinskim jelovnikom od vongola i rižota sa škampima učinile Špičeka ponosnim.

Sutra jedan par Crvenog tima odlazi kući. Hoće li se Katarina i Luka konačno trgnuti i spasiti se od ispadanja, doznat ćemo u novoj epizodi kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, sutra u 20:45 na RTL-u!

>>Pažanin zavapio 'Kad će ovaj dan završit?', a Špiček iz očaja komentirao 'dobro obrađene masline'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije