Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPICE GIRLS

Najpopularnija ženska grupa za povratak na scenu dobit će nevjerojatnu cifru!

spice girls
02.02.2018.
u 11:43

Spajsice ipak neće ići na novu turneju, nego će biti sutkinje u kineskom talent showu, sudjelovat će u novom televizijskom showu u Velikoj Britaniji, a izdat će i kompilaciju najvećih hitova. Za te projekte će svaka od njih dobiti nevjerojatnih 10 milijuna funti ( 85 milijuna kuna).

Premda se to donedavno činilo nemogućim, najpopularniji ženski bend u povijesti - Spice Girls, vratit će se u punom sastavu ove godine! Kako piše The Sun, na povratak je pristala i Victoria Beckham, no obećano joj je kako neće uopće morati pjevati, nego samo biti dio projekta.

Spajsice ipak neće ići na novu turneju, nego će biti sutkinje u kineskom talent showu, sudjelovat će u novom televizijskom showu u Velikoj Britaniji, a izdat će i kompilaciju najvećih hitova. Za te projekte će svaka od njih dobiti nevjerojatnih 10 milijuna funti ( 85 milijuna kuna).

Premda je Victoria Beckham (43) kazala kako više ne želi imati ikakve veze sa Spice Girls, na povratak u grupu natjerali su je dugovi. Njeno modno carstvo lani je imalo gubitak od čak 8,4 milijuna funti, iako joj je pomogao i suprug David. Emma Bunton postala je jedna od najpoznatijih britanskih radio DJ-eva, a njena emisija na postaji Heart FM rado je slušana svakog vikenda. Geri Horner postala je televizijska voditeljica. Na BBC-u svake subote vodi zabavnu emisiju "All Together Now". Nedavno razvedena Mel B postala je sutkinja na talent showima u Velikoj Britaniji i Americi, a Mel C je jedina ostala u glazbi. Posljednji album "Version Of Me" izašao joj je 2016. godine.

Podsjetimo, Spice Girls su djelovale od 1996. do 2000. godine, a u tom periodu prodale su čak 85 milijuna albuma, te su još uvijek najprodavanija ženska grupa u Velikoj Britaniji.

spice girls
1/4

Komentara 1

HO
homofob
23:01 03.02.2018.

U svakoj ulici svijeta postpji barem deset ljepsik djevojaka od tzv. zvijezda glume ili muzike. U svakoj ulici svijeta postoji barem deset mladih djevojaka talentiranijih od kojekakovih "zvijezda". Pa u cemu je onda razlika pitat cete se. Razlika je sto su ove "zvijezde" bez krzmanja kleknule ispred nekoga sa "slicom", otvorile "zipper" te konzumirale sjemenke iz lubenice. One druge "deset" ljepsih i talentiranijih ocito se nisu popele preko preko planine madraca da dodu u priliku kleknuti I otvoriti "zipper" ili to najcesce nebi htjele uciniti. Procitajte samo sta su te "zvjezde": droga, alcohol, razvrat, nemoralano ponasanje i odjevanje ... poslovicne zenske s Splavnice imaju vise dostojanstva, za vlastitu osobu nego ove flojse!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije