Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"viva forever"

Spice Girls ponovno se okupile i predstavile mjuzikl na West Endu

spice
Pixsell
26.06.2012.
u 17:43

– Opet biti na okupu bolje je nego što smo mogle zamisliti – rekla je Sporty Spice, dok je Posh Spice dodala da će show jednu novu generaciju upoznati sa značenjem ženskog zajedništva

Četiri godine od okupljanja za svjetsku turneju, članice nekada megapopularne skupine Spice Girls ponovno su se okupile kako bi najavile mjuzikl koji će se na zimu izvoditi na londonskom West Endu, a u kojemu će se pjevati najveći hitovi grupe.

Victoria "Posh" Beckham (38), Geri "Ginger" Halliwell, (39), Emma "Baby" Bunton (36), Melanie "Scary" Brown (37) i Melanie "Sporty" Chisholm (38) tom su se prigodom sastale u hotelu St. Pancras u Londonu gdje su 1996. snimile videospot "Wannabe".

– Opet biti na okupu bolje je nego što smo mogle i zamisliti – rekla je Sporty Spice, dok je Posh Spice dodala da će show jednu novu generaciju upoznati sa značenjem ženskog zajedništva.

Mjuzikl "Viva Forever" napisala je autorica britanske humoristične serije "Pa to je fantastično" Jennifer Saunders, a producentica je Judy Craymer.

– Sviđa mi se utjecaj koji su Spice Girls imale na samopouzdanje žena. U njima leži velika snaga – kaže Craymer.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije