Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maštovita produkcija

Spektakularan početak turneje Pravila Igre

Pravila igre
Foto: Mislav Žabarović i Stjepan Dolenec
1/3
05.02.2019.
u 15:20

Band je započeo mini turneju u hrvatskim CineStar kinima, a prepuna dvorana uz maštovitu produkciju i specijalne efekte obećava kako će za njih ovo biti još jedan uspjeh.

Nebo na mojoj strani“, „Kako nam stvari stoje“, „Zagrli me“, „Muška suza“, „Još si sve u meni“, „Ime ljubavi“ ...samo su neki od hitova pop-rock banda Pravila Igre koji su se u ponedjeljak orili osječkim CineStarom.

 

Band je započeo mini turneju u hrvatskim CineStar kinima, a prepuna dvorana uz maštovitu produkciju i specijalne efekte obećava kako će za njih ovo biti još jedan uspjeh. Naime, osječka publika je po prvi put imala prilike uživati u live 3D koncertnom nastupu koji je bio iznad svih očekivanja. - Zanimljivo, uzbudljivo, odlično, savršeno.- opisuje nam obožavateljica svoj dojam.

Foto: Mislav Žabarović i Stjepan Dolenec

Efekti na velikom platnu dodaje posebnost cijelom koncertu, koji je bio jedna kronološki posložena ljubavna priča. Ni sami momci nisu skrivali emociju na kraju koncerta, kada ih je publika počastila dugotrajnim pljeskom. - Teško je pronaći riječi kada vas publika isprati s takvim ovacijama. Srca su nam velika kao kuća. Ovo je bio definitivno jedan od najboljih, ako ne i najbolji koncert u našoj karijeri. Hvala vam dragi naši Slavonci što ste pjevali s nama i što ste nam omogućili da se osjećamo kao kod kuće. - kažu dečki iz banda.

Svoju turneju nastavljaju u Rijeci, potom slijede gradovi Split, Varaždin i na kraju Zagreb.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije