Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Često na meti

Kraljicu su "napadali" mnogi, John Lennon, Sex Pistols i The Smiths, Manic Street Preachers i Blur

11.09.2022.
u 21:33

A kako se svaka vladajuća vrhuška nastoji sprijateljiti i s popularnim figurama javnog i glazbenog života, tako je i Elizabeta mnogim slavnim britanskim pop i rock-zvijezdama dodjeljivale titule "sir", još jednom potvrdivši da Velika Britanija itekako vodi računa o reklamiranju kroz svoj najjači izvozni kulturni proizvod – pop-kulturu koju je velikim dijelom i izmislila.

Komentara 3

DU
Deleted user
06:03 12.09.2022.

Za nas europljane,je Gadafi,Sadam.Asad,Erdogan...diktatori.jer su gocinma na vlasti,a ova je bila na vlasti 70 godina,i ona je za nas "Kraljica",pametnom dosta.....

DU
Deleted user
21:46 11.09.2022.

Fantastičan album The Smithsa - "The Queen is dead" (1986.), kao i naslovna stvar. A, The Smithsi, nema se tu što puno reći, jednostavno - genijalni.

Avatar Tombstone
Tombstone
22:43 11.09.2022.

Tesko je komentirati ovaj s brda s sila ishitreni clanak koji je napisan samo iz razloga da se nesto napise. Vjerovatno I da autoru koji je odnedavno pokazati tendenciju politiziranja svojih clanaka malo pobiljsa osobni osjecaju bazniati. No iz nepoznatog razloga ne spominje utjecaj yoko ono na Lennona u pogledu stava prema ratu u Vijetnamu. I nadalje je vise nego ocito da ne zna rijeci pjesme "God Save The Queen" pa pise besmislice. Dalje nije bilo potrebno ni citati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?