Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sonja Zekić:

Bog i roditelji su mi podarili ljepotu, a ja se trudim sačuvati je

sonja zekić
16.03.2014.
u 14:13

Cijeli svijet je prošle godine čuo za najljepšu prirodnu ženu svijeta Sonju Zekić koja dolazi iz Žepča...

Cijeli svijet je prošle godine čuo za najljepšu prirodnu ženu svijeta Sonju Zekić koja dolazi iz Žepča. Malo tko nije bio očaran ljepotom te 26-godišnjakinje koja uistinu zapanjujuće djeluje. Ali tko bolje upozna ovu prekrasnu djevojku, shvaća da nije samo nevjerojatna ljepota ono što ona posjeduje. Naime, ova diplomirana ekonomistica radi u jednoj osiguravajućoj kući, a o uspjesima, modelingu, ali i kandidaturi za nagradu “Večernjakov pečat” s njom smo i razgovarali.

Nema potrebe za korekcijama

Priču s najljepšom ženom na svijetu započeli smo upravo s tom temom, a prelijepa Sonja nam je otkrila da je i genetika dosta zaslužna za njezinu ljepotu. - Biti proglašena najljepšom prirodnom ženom na svijetu je najveće priznanje koje žena može dobiti za svoj izgled i na to sam jako ponosna. Naravno, osjećaj je sjajan. Mislim da me je majka priroda nagradila podarivši mi proporcije i vanjštinu tako da nema potrebe posezati za bilo kakvim kirurškim korekcijama. Naravno, geni su tu presudni kada se radi o prirodnoj ljepoti. Bog i roditelji su mi podarili ljepotu, a ja se trudim biti što odgovornija u očuvanju iste, kaže nam Sonja na početku razgovora. Ova svestrana mlada osoba uz modeling uspješna je i u svojoj ekonomskoj struci. - Još u srednjoj školi opredijelila sam se za ekonomiju, završila sam Ekonomski fakultet i radim posao vezan uz ekonomiju. Modelingom sam se počela baviti iz hobija, ali vremenom je to postalo ozbiljnije zbog raznih angažmana koje sam dobivala. Oba posla volim podjednako i uživam u njima. Tvrtka u kojoj radim je ozbiljna kuća kojoj je profesionalizam na prvom mjestu. Naši klijenti su zadovoljni našim uslugama i naravno da im je plus ako uz to sve što dobiju mogu vidjeti lijepo i nasmijano lice, kaže nam. Osigurane egzistencije u modelingu, pak, u BiH nema. - Od modelinga u BiH se ne može živjeti ma koliko vi bili zapaženi, tako da se u BiH modelingom možete baviti samo iz ljubavi, a velike koristi tu nema. Egzistenciju morate tražiti u nekom drugom zanimanju - ističe.

Posvećena poslu u struci

S obzirom da je Žepče njen rodni kraj, Sonja nam je kazala da su i Žepčaci ponosni s obzirom da najljepša žena na svijetu dolazi iz njihovog susjedstva. - U zadnje vrijeme rijetko boravim u Žepču, ali, kako sam obaviještena, ljudi su to primili s velikim interesom i oduševljenjem. Naravno da su ponosni, pogotovo moji najbliži što mi je i najbitnije - kazala je. Što se tiče budućnosti, Sonja je sada prvenstveno posvećena poslu u struci. - Već sam radila u inozemstvu što se tiče modelinga, tako da mi ni to nije strano. Sada sam prvenstveno posvećena poslu u struci. Trudim se da moja nadogradnja bude svakim danom očita. Ne znam što će se u budućnosti događati, ali sada sam tu i želim biti najbolja u onome što radim bez obzira bio to modeling ili ekonomija ili nešto treće - otkriva. Za kraj je poslala poruku čitateljima Večernjeg lista te zahvalila svima koji su je nominirali za prestižnu nagradu “Večernjakov pečat”. - Mladima poručujem da budu uporni i ustrajni, rezultati će sigurno doći. Vjerujte u sebe! Što se tiče Večernjakovog pečata, sama činjenica da sam jedna od kandidata za Osobu godine mi je priznanje i veliki kompliment. Nije važno koja će osoba odnijeti tu prestižnu nagradu, važno je da se prepoznaje trud nas koji smo pridonijeli da naše društvo bude bolje.

Foto: Facebook

>>Njoj ne treba Photoshop. Bosanku proglasili najljepšom na svijetu

Komentara 17

KA
karambita
18:48 16.03.2014.

Nista na svijetu nije najljepse..sve je stvar ukusa.....cura fino izgleda, ali ima i ljepsih od nje

1A
1A
15:25 16.03.2014.

Prekrasna je, to je cinjenica. Stvarno prekrasna.

LO
lopti28
14:45 16.03.2014.

Živi u Banja Luci i nije Hrvatica.Ali je nominirana za Večernjakov pečat.Na temelju čega?Ali dobro i Dodik je dobio pečat,možda ga dobije i Nikolić i Vučić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije