Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa na moru

Sonja Kovač pozirala u dečkovom naručju i otkrila koliko ima kilograma

Foto: Instagram
1/6
26.08.2020.
u 19:45

Svatko je savršen na svoj način. Ja variram kilu-dvije gore dolje kako kad ali imam sreće jer sve ide na strateška mjesta, veli blogerica.

Blogerica i influencerica Sonja Kovač još uvijek uživa na moru i s obožavateljima svaki dan dijeli na kojoj se novoj lokaciji nalazi. S dečkom Goranom Mandićem ovih dana uživa u Novom Vinodolskom, a na zadnjoj fotografiji koju je objavila njezin dečko je drži u naručju i svog Gorana je prozvala Aquamanom, a svoje obožavatelje je pozvala da pogode koliko ona ima kilograma.

Jedna je pratiteljica pogodila kako Sanja ima 55 kilograma, dok se druga požalila da ima istu kilažu kao Sonja ali izgleda mršavije a ne tako savršeno kao blogerica. Ubrzo je Sanja potvrdila da ima 55 kilograma i dodala kako je svatko savršen na svoj način.

Foto: Instagram screenshot

- Svatko je savršen na svoj način. Ja variram kilu-dvije gore dolje kako kad ali imam sreće jer sve ide na strateška mjesta, osim trbuščića, prejedem se i izgledam ko da sam u 4. mj trudnoće. Što se tiče vježbanja trebala bih biti redovitija jer na putovanjima nikad ne stignem. Što se tiče debljanja ako želiš najbolje kasni obroci prije spavanja to se onda fino prima - napisala je influencerica.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Golum
Golum
20:16 26.08.2020.

Kakav bitan podatak o njezinim kilogramima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije